Έσπασε όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το Gossip-tv.gr!

Η Κυριακή 24 Μαΐου ήταν ξεκάθαρα η ημέρα του Gossip-tv.gr!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το Gossip-tv.gr!

Το κορυφαίο site της DPG Digital Media για το lifestyle και τους celebrities «έσπασε τα κοντέρ» στις μετρήσεις επισκεψιμότητας, με πάνω από 284.000 μοναδικούς επισκέπτες σε μία μόνο ημέρα, πρώτο με διαφορά ανάμεσα στα site με αντίστοιχο θεματικό περιεχόμενο*.

Το Gossip-tv.gr κάλυψε με αμεσότητα και συνέπεια κάθε πτυχή του φαντασμαγορικού διαγωνισμού της φετινής Eurovision, από την προετοιμασία και τους ημιτελικούς μέχρι και τον απόηχο όσων έγιναν στον τελικό, μέσα από συνεχή ρεπορτάζ, όλες τις ειδήσεις και πλούσιο οπτικό υλικό. Αυτή η άρτια κάλυψη και η πληθώρα ύλης για το event κέρδισε το κοινό, το οποίο την επομένη της Eurovision 2015 επέλεξε στη συντριπτική του πλειοψηφία να επισκεφτεί το Gossip-tv.gr προκειμένου να μάθει τα πάντα γύρω από τον διαγωνισμό.

Η σπουδαία επιτυχία του Gossip-tv.gr την Κυριακή 24/5 είναι μία ακόμη πιστοποίηση για το ότι αποτελεί το Νο. 1 site για το lifestyle και τους celebrities στις προτιμήσεις του κόσμου, με τις αποκλειστικότητες και το πλούσιο περιεχόμενό του να αποτελούν εγγύηση για τη σταθερά υψηλή επισκεψιμότητά του site.

* Στοιχεία AT Internet

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved