Το Astrology.gr συνεχίζει να… διαβάζει τα άστρα και εσείς να το εμπιστεύεστε!

Σταθερές πρωτιές για την DPG Digital Media και τον Απρίλιο!

Το Astrology.gr συνεχίζει να… διαβάζει τα άστρα και εσείς να το εμπιστεύεστε!

Το κορυφαίο αστρολογικό site Astrology.gr, που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), παρέμεινε και για τον μήνα Απρίλιο στην πρώτη θέση στο είδος του, έχοντας δεχτεί συνολικά 620.982 μοναδικούς επισκέπτες.

Πέρα από την πρωτοκαθεδρία του Astrology.gr, πολύ σημαντικές είναι οι επιδόσεις και των υπολοίπων sites της DPG Digital Media.

Το Newsbomb.gr δέχτηκε συνολικά 3.457.237 μοναδικούς επισκέπτες τον Απρίλιο, κατέχοντας έτσι σταθερά από τον Νοέμβριο του 2014 την πρώτη θέση στο σύνολο των sites που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ, ενώ το Gossip-TV.gr κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των celebrity & lifestyle sites με 1.728.592 unique browsers. Ανάλογες πρωτιές σημείωσαν και το Queen.gr στα γυναικεία sites με 1.310.683 μοναδικούς επισκέπτες καθώς και το Mothersblog.gr (818.522) στα sites γονικής φροντίδας. To ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ξεπέρασε το Onmed.gr με 1.038.029 unique browsers, ενώ και το Onsports.gr κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα με 729.324 μοναδικούς επισκέπτες.

Οι πρωτιές αυτές σε συνδυασμό με την σταθερά υψηλή επισκεψιμότητα όλων των sites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media αποδεικνύουν τόσο την προτίμηση του online κοινού στο ποιοτικό περιεχόμενο και την άριστη εμπειρία χρήσης που αυτά προσφέρουν, όσο και την πρωτεύουσα θέση που το δίκτυο της DPG Digital Media κατέχει ως online διαφημιστικό όχημα στην Ελληνική αγορά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved