Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 03' 59" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 39' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 51' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 51' 25" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 44' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 36' 34" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 18' 03" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 47' 35" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 05' 15" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 45" ΙΧΘΥΕΣ

Ελαιόλαδο: Η καλύτερη επιλογή για το τηγάνισμα

Το τηγάνισμα αποτελεί τον πιο ανθυγιεινό τρόπο μαγειρέματος.

Ελαιόλαδο: Η καλύτερη επιλογή για το τηγάνισμα

Κατά την διάρκειά του, τα έλαια που χρησιμοποιούνται οξειδώνονται, με αποτέλεσμα να εισέρχονται στον οργανισμό προκαλώντας βλάβες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση καρκίνου.

Παρ' όλα αυτά, μπορούμε, επιλέγοντας το κατάλληλο λάδι, να προστατευτούμε από αυτές τις ουσίες κατά μεγάλο βαθμό. Σε μελέτες που έχουν γίνει χρησιμοποιώντας διάφορα λάδια και μετρώντας τις βλαβερές ουσίες που αναπτύσσονται, οι ερευνητές έχουν καταλήξει πως, η καλύτερη επιλογή για το τηγάνισμα είναι το ελαιόλαδο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης