Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 12' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 55' 12" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 45' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 52' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 06' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 28' 25" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 12' 05" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 48' 35" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 03' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 34" ΙΧΘΥΕΣ

Έκτορας Μποτρίνι: Ο σεφ που σάρωσε τα βραβεία στους Χρυσούς Σκούφους

Το εστιατόριό του στην Κέρκυρα βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων, ως το καλύτερο στη χώρα.

Έκτορας Μποτρίνι: Ο σεφ που σάρωσε τα βραβεία στους Χρυσούς Σκούφους

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος, αλλά και ευγνώμων για όσα πήρε από τον πατέρα του Εtrusco.

Μετά το Michelin που κέρδισε το Botrini's στο Χαλάνδρι για δεύτερη χρονιά, ήρθε και η βράβευση του εστιατορίου του Etrusco στην Κέρκυρα. Ο δραστήριος σεφ, που δεν σταματά να θέτει στόχους και να επεκτείνει τα γευστικά του projects, μιλά στο Olive για τις διακρίσεις που έλαβε αλλά και για τις νέες του δραστηριότητές του στο Ντουμπάι και στη Μύκονο.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης