Astrology.gr: Ένα αστέρι στο internet

H κοινότητα του Astrology.gr, είναι μεγάλη και λάμπει και στις μετρήσεις.

Astrology.gr: Ένα αστέρι στο internet

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝ.Ε.Δ.) και το μήνα Μάρτιο το κορυφαίο αστρολογικό site, με 681.382 unique browsers είναι το Astrology.gr.

Οι πλανήτες είναι με το μέρος μας, όπως είστε και εσείς, το κοινό του Astrology.gr, που παρακολουθείτε ό,τι συμβαίνει στους ουρανούς μέσα από τις σελίδες μας. Το Astrology.gr καθημερινά δημοσιεύει άρθρα και προβλέψεις για τους εκπροσώπους όλων των ζωδίων οι οποίοι φαίνεται να το εμπιστεύονται και να το παρακολουθούν ανεβάζοντάς το στην κορυφή.

H Digital Media στην οποία ανήκει το Astrology.gr παρουσίασε συνολική άνοδο της τάξεως του 8% τον Μάρτιο συγκριτικά με τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Η πλειονότητα των site της εταιρείας παρουσιάζει ανοδικές τάσεις, εδραιώνοντας τη θέση της DPG Digital Media ως το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς.

Στην κορυφή του συνόλου των sites που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις της ΕΝ.Ε.Δ. βρίσκεται για πέμπτο συνεχόμενο μήνα το Newsbomb.gr. Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media είναι και πάλι στην πρώτη θέση σε μοναδικούς επισκέπτες, με 4.468.801 unique browsers τον Μάρτιο.
Το Gossip-TV.grτοποθετείται στην κορυφή των site με θεματολογία γύρω από το lifestyle και τους celebrities, με το εντυπωσιακό νούμερο των 2.117.452 μοναδικών browsers, ενώ αντίστοιχη πρωτιά στις θεματικές ενότητές τους σημείωσαν το Mothersblog.gr, ο αγαπημένος προορισμός των γονιών, που έφτασε τους 972.456 μοναδικούς επισκέπτες και το Astrology.gr, το κορυφαίο αστρολογικό site, με 681.382 unique browsers.

Πολύ σημαντικές επιδόσεις σημείωσε το αγαπημένο γυναικείο site Queen.gr που ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών με 1.556.324 αλλά και το Onmed.gr, το site για την υγεία και το ευ ζην, που επίσης ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο unique browsers, έχοντας 1.110.300 επισκέπτες, ενώ το Onsports.gr φιλοξένησε τον Μάρτιο 859.371 αφοσιωμένους φίλους του αθλητισμού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved