Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 08' 59" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 43' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 58' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 57' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 47' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 37' 22" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 18' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 47' 29" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 05' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 46" ΙΧΘΥΕΣ

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ μπισκότο με φράουλες!

Υλικά συνταγής

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ μπισκότο με φράουλες!

2 φύλλα σφολιάτας
250 γρ. φράουλες
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα πλήρες
200 γρ. ζάχαρη
130 γρ. κορν φλάουρ
1 βανίλια
2 αβγά
250 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη
2 συσκευασίες γεμιστά μπισκότα
άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα. Με πιρούνι την τρυπάμε παντού και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ºC, στον αέρα, για 10΄. Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης