Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 05' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 55' 47" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 00' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 05' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 23° 05' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 22° 37' 03" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 23° 20' 02" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 44' 28" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 10° 12' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 17° 33' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 43' 46" ΙΧΘΥΕΣ

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Για να γίνει η μακαρονάδα πραγματικά θεσπέσια πέρα από το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών υπάρχουν και κάποια ακόμη γευστικά μυστικά και θα σας τα αποκαλύψουμε.

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Η πολυμορφική σάλτσα ντομάτα
Για τη νοστιμότερη σάλτσα, σιγομαγειρεύετε σε φαρδύ τηγάνι 5 ώριμες ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες ντομάτες, 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο και 1 κοφτή κουτ. σούπας ζάχαρη. Αν θέλετε, 2 λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε και λίγα ντοματίνια σε ροδέλες. Κρατάει 1 εβδομάδα στο ψυγείο και μαγειρεύει χίλιες διαφορετικές μακαρονάδες: Σοτάρετε στο τηγάνι οποιοδήποτε υλικό από λαχανικά, κοτόπουλο, αλλαντικά, κρέας ή τόνο, και την προσθέτετε την τελευταία στιγμή μαζί με τα ζυμαρικά. Στο σερβίρισμα της προσθέτετε το μυρωδικό που σας αρέσει: δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης