Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 41' 27" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 33' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 05' 51" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 07' 14" ΚΡΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 10° 51' 16" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 58' 45" ΖΥΓΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 27° 40' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 23° 19' 36" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 12° 33' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 13' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 18' 23" ΙΧΘΥΕΣ

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Για να γίνει η μακαρονάδα πραγματικά θεσπέσια πέρα από το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών υπάρχουν και κάποια ακόμη γευστικά μυστικά και θα σας τα αποκαλύψουμε.

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Η πολυμορφική σάλτσα ντομάτα
Για τη νοστιμότερη σάλτσα, σιγομαγειρεύετε σε φαρδύ τηγάνι 5 ώριμες ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες ντομάτες, 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο και 1 κοφτή κουτ. σούπας ζάχαρη. Αν θέλετε, 2 λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε και λίγα ντοματίνια σε ροδέλες. Κρατάει 1 εβδομάδα στο ψυγείο και μαγειρεύει χίλιες διαφορετικές μακαρονάδες: Σοτάρετε στο τηγάνι οποιοδήποτε υλικό από λαχανικά, κοτόπουλο, αλλαντικά, κρέας ή τόνο, και την προσθέτετε την τελευταία στιγμή μαζί με τα ζυμαρικά. Στο σερβίρισμα της προσθέτετε το μυρωδικό που σας αρέσει: δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης