Πέμπτη 27 Απριλίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 12' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 14' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 51' 39" ΚΡΙΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 27' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 04° 02' 27" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 15° 51' 55" ΖΥΓΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 27° 26' 14" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 25° 12' 17" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 35' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 23' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 08' 19" ΙΧΘΥΕΣ

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Για να γίνει η μακαρονάδα πραγματικά θεσπέσια πέρα από το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών υπάρχουν και κάποια ακόμη γευστικά μυστικά και θα σας τα αποκαλύψουμε.

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Η πολυμορφική σάλτσα ντομάτα
Για τη νοστιμότερη σάλτσα, σιγομαγειρεύετε σε φαρδύ τηγάνι 5 ώριμες ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες ντομάτες, 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο και 1 κοφτή κουτ. σούπας ζάχαρη. Αν θέλετε, 2 λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε και λίγα ντοματίνια σε ροδέλες. Κρατάει 1 εβδομάδα στο ψυγείο και μαγειρεύει χίλιες διαφορετικές μακαρονάδες: Σοτάρετε στο τηγάνι οποιοδήποτε υλικό από λαχανικά, κοτόπουλο, αλλαντικά, κρέας ή τόνο, και την προσθέτετε την τελευταία στιγμή μαζί με τα ζυμαρικά. Στο σερβίρισμα της προσθέτετε το μυρωδικό που σας αρέσει: δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης