Δευτέρα 29 Μαίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 40' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 12' 54" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 16° 29' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 54' 60" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 26° 07' 52" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 13° 23' 19" ΖΥΓΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 41' 57" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 26° 54' 02" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 10' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 02' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 28° 24' 31" ΙΧΘΥΕΣ

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Για να γίνει η μακαρονάδα πραγματικά θεσπέσια πέρα από το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών υπάρχουν και κάποια ακόμη γευστικά μυστικά και θα σας τα αποκαλύψουμε.

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Η πολυμορφική σάλτσα ντομάτα
Για τη νοστιμότερη σάλτσα, σιγομαγειρεύετε σε φαρδύ τηγάνι 5 ώριμες ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες ντομάτες, 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο και 1 κοφτή κουτ. σούπας ζάχαρη. Αν θέλετε, 2 λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε και λίγα ντοματίνια σε ροδέλες. Κρατάει 1 εβδομάδα στο ψυγείο και μαγειρεύει χίλιες διαφορετικές μακαρονάδες: Σοτάρετε στο τηγάνι οποιοδήποτε υλικό από λαχανικά, κοτόπουλο, αλλαντικά, κρέας ή τόνο, και την προσθέτετε την τελευταία στιγμή μαζί με τα ζυμαρικά. Στο σερβίρισμα της προσθέτετε το μυρωδικό που σας αρέσει: δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης