Οι χειρότερες πεθερές του κόσμου (pics)

Αν παραπονιέστε για την πεθερά σας, ξανασκεφτείτε το – πάντα υπάρχουν και χειρότερα, και αυτές είναι οι χειρότερες του κόσμου:

Οι χειρότερες πεθερές του κόσμου (pics)
pethera

Το 2013, η 70χρονη Diana Reaves Costarakis προσέλαβε έναν άντρα για να σκοτώσει τη νύφη της. Μάλιστα, του είπε πως αν δεν το έκανε εκείνος, θα το έκανε μόνη της.

Η αστυνομία ερεύνησε το περιστατικό και έχοντας στα χέρια της την κασέτα με τη συνομιλία της 70χρονης, δημοσίευσε τις φαρμακερές της ατάκες. Η ηλικιωμένη είπε πως η νύφη της ήταν μια αλκοολική, που θα παρατούσε το γιο της και θα έπαιρνε κρυφά το παιδί τους μαζί της στο Κολοράντο. Όταν η νύφη έμαθε τι της ετοίμαζε η πεθερά της, είπε: «Μα πριν μερικές μέρες με αγκάλιασε και μου είπε πόσο χαρούμενη είναι που είμαστε φίλες!».

pethera2

Μια ακόμη πεθερά της κόλασης στην Αγγλία, η Naseebah Bibi, φρόντισε να κάνει τη ζωή των τριών νυφών της εφιάλτη. Τους φερόταν, όπως είπαν οι τρεις γυναίκες, σαν σκυλιά, τους έβαζε να ράβουν όλη μέρα σε ραπτομηχανές και τις χτυπούσε. 13 χρόνια οι γυναίκες υπέμεναν τα βασανιστήρια της πεθεράς. Όπως είπαν αργότερα στην αστυνομία, οι τρεις τους είχαν φύγει από το Πακιστάν για την Αγγλία για μια καλύτερη ζωή, όμως τελικά κατέληξαν σκλάβες της οικογένειας.

pethera3

Η Carolyn Bourne έγινε διάσημη για την κακία της. Το 2011 έστειλε μια φαρμακερή επιστολή στη νύφη της, για να της πει πως η οικογένεια στην οποία θα έμπαινε ήταν αριστοκρατική και πως η ίδια μάλλον δεν αξίζει τέτοια τύχη, μιας και είναι φτωχή και άξεστη. Η νύφη έστειλε την επιστολή στις φίλες της και η επιστολή έγινε viral. Δημοσιεύτηκε ακόμα και σε περιοδικά και έγινε πολλές φορές ρεπορτάζ στην τηλεόραση. Η νύφη δεν άφησε τον αγαπημένο της. Παντρεύτηκε, σε πείσμα της πεθεράς της.

pethera5

Μία ακόμη ιστορία που αφήνει τα ονόματα μυστικά, αφορά την περίπτωση ενός ζευγαριού που όταν παντρεύτηκαν και έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος, στο αεροδρόμιο περίμενε μαζί με τα μπαγκάζια της η πεθερά της κοπέλας. Η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να πει στη μητέρα του να γυρίσει σπίτι, όμως ο σύζυγος αρνήθηκε να το κάνει και έτσι το ζευγάρι πέρασε 3 εβδομάδες στη Γαλλία με την πεθερά τους. Φυσικά, χώρισαν.

pethera6

Η Wang Qin αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στο γιο της, που δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς εκείνη. Η ίδια του δάνεισε λεφτά για να ξεκινήσει μια δική του επιχείρηση και ο γιος της άργησε να την ξεπληρώσει. Έτσι, προσέλαβε κάποιον που σήκωσε με γερανό το αυτοκίνητό του και το μετέφερε στην ταράτσα της, ως... εγγύηση!

pethera7

Ένας έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερά. Ο Judah Magarasadza είχε παντρευτεί τη Rozie, η οποία έχασε τη ζωή της το 2008. Μερικούς μήνες μετά, τη θέση της στη ζωή του πήρε η πεθερά του!

Οι δυο τους, όπως είπαν οι μάρτυρες, γλυκοκοιτούσαν ο ένας τον άλλο για καιρό. Το 2010 παντρεύτηκαν!

Όταν πέθανε και ο Judah (!), οι συγγενείς του απαγόρευσαν στην πρώην πεθερά και τότε γυναίκα του να πλησιάσει στην κηδεία.

pethera9

Το 2006 η Dalbir Kaur Bhakar πλήρωσε 51.000 ευρώ στην Gina Satvir, μετά από απόφαση δικαστηρίου για όσα της είχε κάνει. Η πεθερά της Κόλασης τη βασάνιζε, την έβαζε να κάνει δουλειές του σπιτιού χτυπώντας την και δεν την άφηνε να βλέπει τους δικούς της ανθρώπους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved