Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 43' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 07' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 41' 60" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 36' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 20° 13' 37" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 42' 50" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 22' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 46' 50" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 19' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 06' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 56" ΙΧΘΥΕΣ

Ποια δημητριακά να προτιμάμε για το πρωινό μας;

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διάφορα είδη δημητριακών στη φύση όπως είναι το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη, η σίκαλη, το καλαμπόκι, το ρύζι και το κεχρί.

Ποια δημητριακά να προτιμάμε για το πρωινό μας;

Τα δημητριακά πρωινού παρασκευάζονται συνήθως με βάση το σιτάρι, τη βρώμη, το καλαμπόκι ή αναλογία όλων των παραπάνω. Ας κάνουμε όμως μια πρώτη γνωριμία με τα δύο πιο δημοφιλή είδη δημητριακών, το σιτάρι και τη βρώμη. Και τα δύο αυτά δημητριακά προέρχονται από τη φύση και μάλιστα είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς αν τα δει στον αγρό.

Η βασική τους διαφορά, έγκειται στο γεγονός πως περιέχουν διαφορετικού τύπου φυτικές ίνες. Οι διαλυτές ίνες της βρώμης και οι αδιάλυτες φυτικές ίνες του σιταριού συμβάλλουν θετικά και με διαφορετικό τρόπο στη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και του οργανισμού μας γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης