Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Την Κυριακή 21/12 και ώρα 10.30 διοργανώνεται χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές των σχολείων των Δελφών.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

O Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών», σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, διοργανώνουν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 στον συνεδριακό χώρο του Κέντρου στους Δελφούς χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές των σχολείων των Δελφών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Δελφών Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ με χριστουγεννιάτικο θέμα, ενώ χαιρετισμό προς τους μαθητές θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών κυρία Δήμητρα Κ. Φιλίππου.

Στη συνέχεια οι μαθητές θα παρουσιάσουν μικρή θεατρική παράσταση και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η γιορτή θα κλείσει με τη Φιλαρμονική του Δήμου Δελφών.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν εδέσματα στα παιδιά από ιδιωτική χορηγία.

Θα παρευρεθούν ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών καθηγητής κ. Αθανάσιος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Κωνσταντίνος Μίχος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δελφών, κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, η ΄Εφορος Αρχαιοτήτων Δελφών κυρία Αναστασία Ψάλτη οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς των παιδιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved