Πες μου πού κάθεσαι στο αεροπλάνο, να σου πω ποιος είσαι...

Εσείς ποια θέση προτιμάτε;

Πες μου πού κάθεσαι στο αεροπλάνο, να σου πω ποιος είσαι...

Πολύ συχνά, όταν κάνουμε κάποιο ταξίδι με το αεροπλάνο, θέλουμε να έχουμε συγκεκριμένες θέσεις, γι' αυτό και πολλοί από εμάς δεν διστάζουμε να πληρώσουμε λίγα χρήματα παραπάνω, ώστε να καθίσουμε εκεί που μας αρέσει. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Washington Jonathan Bricker, φαίνεται πως οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν πως έχουν υπό έλεγχο το περιβάλλον στο οποίο ταξιδεύουν, γι' αυτό και επιθυμούν να ορίζουν τη θέση τους. Γνωρίζατε όμως, ότι η θέση στην οποία επιλέγουμε να καθίσουμε αποκαλύπτει πολλά παραπάνω στοιχεία του χαρακτήρα μας;

Αν είστε από εκείνους που προτιμούν να κάθονται από την πλευρά του διαδρόμου
Είστε ελεύθερα, αλλά εσωστρεφή άτομα και ασχολείστε όλη την ώρα με τις δουλειές σας, ενώ θέλετε να βρίσκεστε σε θέση εξουσίας και έχετε κλειστοφοβικές τάσεις.

Αν προτιμάστε να κάθεστε δίπλα στο παράθυρο
Σας αρέσει να έχετε τον δικό σας χώρο και νιώθετε άνετα και ζεστά, ενώ σας αρέσει να ονειρεύεστε κοιτώντας έξω και επίσης είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Αν βολεύεστε στη μεσαία θέση
Είστε αρκετά εξωστρεφείς και σας αρέσει να αναμειγνύεστε με τους υπόλοιπους. Είστε άτομα με συνείδηση, καθώς μπορεί να μετακινηθείτε, ώστε να αφήσετε μια παρέα ή ένα ζευγάρι που ταξιδεύουν μαζί να καθίσουν δίπλα. Όμως μπορεί να θεωρείστε πιο αδύναμοι από τους συνταξιδιώτες σας, καθώς σας στρίμωξαν στη μέση και επίσης μπορεί να είστε ανοργάνωτοι, και γι' αυτό να βρεθήκατε στη μέση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved