Νέα μόδα: Οι γυναίκες βάφουν τις τρίχες της μασχάλης σε φλούο χρώματα! (pics)

Μια νέα μόδα έχει κάνει την εμφάνισή της, στον τομέα της βαφής τριχών του σώματος.

Νέα μόδα: Οι γυναίκες βάφουν τις τρίχες της μασχάλης σε φλούο χρώματα! (pics)

Πιο συγκεκριμένα, αρκετές γυναίκες ανά τον κόσμο βάφουν τις τρίχες της μασχάλης τους με φανταχτερά και λαμπερά χρώματα, όπως φούξια, μωβ, πράσινο και μπλε.

Φαίνεται πως η βαφή στο συγκεκριμένο σημείο έχει πάρει τον δικό της δρόμο, ενώ η πιο διαδεδομένη έκφανσή της είναι το όμοιο χρώμα στις τρίχες της μασχάλης, με εκείνο των μαλλιών. Αυτή που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη τάση είναι μια στιλίστρια από το Seattle, με το όνομα Rosie Hunt, η οποία ανέβασε στο προσωπικό της blog μια δημοσίευση για το πώς γίνεται η βαφή στο συγκεκριμένο σημείο, κερδίζοντας πάνω από 30.000 shares!

Η διαδικασία πάντως, για όσες ενδιαφέρεστε, είναι παρόμοια με τη διαδικασία βαφής των μαλλιών. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ανατρεπτικό είναι για τα κορίτσια να αφήνουν τις τρίχες στις μασχάλες τους να μεγαλώσουν, η νέα αυτή τάση έχει δημιουργήσει δικαιολογημένα αντιδράσεις, καθώς πολλοί χρήστες του διαδικτύου, τόσο γυναίκες, όσο και άντρες, είναι αντίθετοι με αυτήν τη μέθοδο.

Όμως για εκείνες που τους αρέσει, όπως, για παράδειγμα, η blogger Destiny M, το να μεγαλώνουν και να βάφουν τις τρίχες στη μασχάλη τους τις κάνει να νιώθουν πιο δυνατές. Η νεαρή blogger λέει: «Μεγαλώνουμε με βάση κάποια πρότυπα ομορφιάς που προέρχονται από μια πατριαρχική κοινωνία. Έτσι, θεωρώ πως αφήνοντας τις τρίχες της μασχάλης μου, προκαλώ αυτά τα πρότυπα. Έχουν επιβάλει στις γυναίκες ότι για να είναι όμορφες πρέπει να είναι άτριχες, όμως αυτό προφανώς και δεν είναι αλήθεια». Προς το παρόν πάντως, οι γυναίκες διασκεδάζουν τον πειραματισμό με τις τρίχες ενός σημείου που πιο πριν δεν το είχαν σε... εκτίμηση.

armpits2 1
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved