Μοναδικές εορταστικές προσφορές όλο το Δεκέμβριο από το Femall.gr!

Το βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femall.gr μαζί με το OTCPharmacy.gr έχουν ήδη ξεκινήσει να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, με σπουδαίες προσφορές και έξυπνες προτάσεις για μοναδικά δώρα!

Μοναδικές εορταστικές προσφορές όλο το Δεκέμβριο από το Femall.gr!

Έτσι, με αφορμή την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και την εορταστική περίοδο που έρχεται, έχουν ετοιμάσει για εσάς τα εξής:

Christmas Bazaar (1-7 Δεκεμβρίου)
Βρείτε επώνυμα brands αρωμάτων σε απίστευτες προσφορές που φτάνουν έως -60%! Προλάβετε να παραγγείλετε το δικό σας δώρο από το Femall.gr έως τις 7 Δεκεμβρίου και θα λάβετε τα προϊόντα έγκαιρα ώστε να μπουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας! Δείτε το μοναδικό Christmas Bazaar εδώ!

Προσφορές Korres έως -65% (1-7 Δεκεμβρίου)
Βρείτε όλα τα προϊόντα Korres σε απίθανες τιμές, που ξεκινούν από -40% και φτάνουν έως -65%! Επωφεληθείτε από την μοναδική αυτή προσφορά του OTCPharmacy.gr κάνοντας κλικ εδώ!

Αλλά πέρα από τις σπουδαίες προτάσεις, το Femall.gr φροντίζει και να φωτίσει όμορφα τις Χριστουγεννιάτικες βραδιές σας με ένα εξαιρετικό δώρο: Με όλες σας τις αγορές άνω των 40€ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, μαζί με την παραγγελία σας θα λάβετε δώρο το μοναδικό, αρωματικό επιτραπέζιο κεράκι του Femall.gr, για να σας συντροφεύει τις ημέρες των γιορτών.

Και η γιορτινή μαγεία δε σταματάει εδώ, καθώς το Femall.gr και το OTCPharmacy.gr υπόσχονται ακόμη καλύτερες τιμές, περισσότερα γιορτινά πακέτα προϊόντων και νέες απίθανες προσφορές όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Έτσι, φροντίστε να μαθαίνετε τα νέα του Femall.gr μέσα από το newsletter του, στο οποίο μπορείτε να γραφτείτε εδώ δίνοντας το email σας στο σχετικό πεδίο στα δεξιά, για να είστε κερδισμένοι κάθε μέρα!

Femall.gr – H Ομορφιά είναι στο χέρι σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved