Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 45' 08" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 22' 17" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 09' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 34' 22" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 17° 45' 02" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 44' 46" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 31' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 25° 20' 14" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 11° 28' 03" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 17° 30' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 30' 60" ΛΕΩΝ R

Ποιες τροφές προκαλούν καρκίνο;

Ολοένα περισσότεροι νεαροί ενήλικες θα εκδηλώνουν καρκίνο του παχέος εντέρου τα χρόνια που έρχονται, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες.

Ποιες τροφές προκαλούν καρκίνο;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου (ACS), παράγοντες κινδύνου για εκδήλωση του συγκεκριμένου καρκίνου είναι, μεταξύ άλλων, η συστηματική κατανάλωση κόκκινου κρέατος (π.χ. μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, συκώτι) ή/και επεξεργασμένων προϊόντων κρέατος (π.χ. μπέικον, λουκάνικα) και η παχυσαρκία, ενώ η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή φαίνεται ότι δρουν προστατευτικά.

Στη νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στην «Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας» (JAMA), επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τέξας ανέλυσαν τις διαχρονικές τάσεις των κρουσμάτων καρκίνου του παχέος εντέρου από το 1975 έως και το 2010 στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Σχολιάστε
SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης