25 November.. Save the date !!!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου όλοι για έναν και ένας για όλους !!!

25 November.. Save the date !!!

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης. Πέρσι αυτή την ημέρα είχαμε την στήριξη και την αγάπη από τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα με την 5λεπτη τηλεοπτική παρουσίαση που μας κάνανε κ με την βοήθεια για να συγκεντρώσουμε χρήματα με τα text msgs.

Φέτος οργανώνουμε μια υπέροχη βραδιά για όλους στο Soleto στην Γλυφάδα που θα παίζει μουσική ο αγαπημένος Dj Γιάννης Σαρτζετάκης και θα τραγουδήσει η Ιωάννα Σεβοπούλου που στηρίζει πάντα τον οργανισμό με τεράστια επιτυχία.

Η είσοδος κοστίζει για όλους 10 ευρώ με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί Κανένας του Τσάνταλη που είναι πάντα δίπλα μας και λέει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την Βία. Το εστιατόριο θα λειτουργήσει κανονικά και μέρος των εσόδων θα πάνε στην W.I.N. HELLAS.

Η Κυρία Ελένα Παπαθάνου που είναι και η ιδιοκτήτρια του Soleto έχει φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια αλλά και να είναι το κλίμα τόσο γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο που σας έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Η Galakteros event production είναι πάντα στο πλάι μας και θα φροντίσουν όλη την audio visual κάλυψη της βραδιάς.

Η Swarovski & Barilla είναι ξανά στο πλευρό μας καταλαβαίνοντας πόσο ιερός είναι ο σκοπός μας.

Το Queen.gr & το Hello θα σας έχει όλο το backstage και το MAD tv που είναι πάντα εκεί για εμάς θα σας δείξει τα πάντα όλα.

Η στήριξη του κόσμου είναι πολύτιμη για εμάς, οπότε φροντίστε να κάνετε κρατήσεις σύντομα στο :

Soleto : 2109680460

W.I.N. HELLAS : 2108996636

Περισσότερα από τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, στο queen.gr

win1811
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved