Τι προλαμβάνει και τι δεν προλαμβάνει έναν παράνομο δεσμό;

Ατενίστε το μέλλον απαλλαγμένοι από τις πλανερές αντιλήψεις για την πρόληψη των παράνομων δεσμών

Τι προλαμβάνει και τι δεν προλαμβάνει έναν παράνομο δεσμό;

Αν έχετε ήδη αναμετωπίσει προσωπικά το πρόβλημα, βρίσκεστε ουσιαστικά στο κατώφλι μιας εντελώς νέας φάσης της ζωής σας. Για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την εμπειρία, πρέπει ν' αποδεχθείτε ότι σας έχει αλλάξει -αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι είστε καλά. Η δοκιμασία μπορεί να σας οδηγήσει στην κατάκτηση ενός καινούργιου επιπέδου ωρίμανσης, μολονότι κανείς δεν Θα επεδίωκε μια τέτοια μέθοδο για να φτάσει σ' αυτό το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε τη ρήση: «Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς».

Αυτή η μεταμόρφωση θα σας επηρεάσει ποικίλοτρόπως, αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την οππκή σας για τον εαυτό σας και τη θέση σας στην κοινωνία. Όταν ανανήψετε από αυτήν τη δοκιμασία, θα μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον απαλλαγμένοι από τις πλανερές αντιλήψεις για την πρόληψη των παράνομων δεσμών. Αναλήψεις, τις οποίες μέχρι τώρα δεχόμαστε τυφλά και αδιαμαρτύρητα.

Είτε με το ίδιο ταίρι, είτε με κάποιο άλλο, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να εξετάσετε με καθαρό μυαλό τι διακυβεύεται και τι προϋποτίθεται σε μια μονογαμική σχέση. Οι συμβουλές που ακολουθούν θα ενισχύσουν τις γνώσεις που αποκτήσατε με σκληρό και δύσκολο τρόπο. Για όσους δεν έχουν υποβληθεί σ' αυτήν τη δοκιμασία, θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο μέσο πρόληψης του φαινομένου.

Τι προλαμβάνει τους παράνομους δεσμούς:
Η γνώση ότι κανείς δεν είναι απρόσβλητος στους πειρασμούς, η συζήτηση και η συμφωνία δέσμευσης στη μονογαμία, η τακτική ανανέωση της αφοσίωσης, η εμπλοκή σε διαρκή και ειλικρινή επικοινωνία σε ό,τι αφορά τη σχέση, και η αναγνώριση ότι το θέμα της μονογαμίας δεν μπορεί ποτέ να διευθετηθεί οριστικά.

Τι ΔΕΝ προλαμβάνει τους παράνομους δεσμούς:
Ο «έρωτας», η υπόσχεση αιώνιας πίστης, απειλές ή τελεσίγραφα, θρησκευτικές εντολές ή γονικές διαταγές, η απόκτηση περισσότερων παιδιών, η επ' αυτοφόρω σύλληψη, η επανάληψη των γαμήλιων όρκων, η διάνθιση της σεξουαλικής ζωής, η προσπάθεια να γίνουμε «τέλειοι», η απόπειρα εκπλήρωσης όλων των αναγκών του συντρόφου μας.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved