Η γλώσσα του σώματος των επιτυχημένων ανθρώπων

Μάθετε από τους καλύτερους.

Η γλώσσα του σώματος των επιτυχημένων ανθρώπων

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα από τα ισχυρότερα όργανα για να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας. Οι σωστές κινήσεις μπορούν να μας προσδώσουν δυναμικότητα και επιβλητικότητα, κάνοντάς μας να κερδίζουμε τις εντυπώσεις. Όταν όμως δεν έχουμε τη σωστή στάση, φαινόμαστε ανασφαλείς και κλειστοί. Υπάρχουν κάποια μυστικά για τη γλώσσα του σώματος, που οι επιτυχημένοι άνθρωποι ακολουθούν. Να τι εφαρμόζουν και τι απορρίπτουν:

Κράτημα του σαγονιού
Δείχνει αποφασιστικότητα, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Σφίξιμο χειλιών
Μας κάνει να φαινόμαστε σαν να θέλουμε να κρύψουμε κάτι και ότι είμαστε σε δύσκολη θέση.

Ενωμένα δάχτυλα
Είναι μια κίνηση που κάνει συχνά και η Oprah Winfrey και δείχνει μεγάλη κυριαρχία. Επίσης, και ο Barack Obama κάνει αυτήν την κίνηση, απλά έχει τα χέρια του ανοιχτά, προσδίδοντας επιπλέον και την ένδειξη της συμπόνιας.

Κλίση κεφαλιού
Σε μια σοβαρή κουβέντα δεν είναι καλό, διότι φαίνεται σαν να μην εννοούμε τα όσα λέμε. Σε μια πιο χαλαρή συζήτηση όμως, δεν είναι τόσο κακό, απλά η κάθε κατεύθυνση κλίσης έχει και τη δική της σημασία: προς τα δεξιά θεωρείται ελκυστικό, ενώ προς τα αριστερά έξυπνο.

Σταύρωμα χεριών
Σε κάποιον άγνωστο, φαίνεται σαν να είμαστε ακατάδεκτοι. Όμως ανάμεσα σε φίλους, όταν ένα πρόσωπο σταυρώνει τα χέρια, μοιάζει να είναι έτοιμο να λύσει κάθε πρόβλημα. Το σταύρωμα των χεριών ενεργοποιεί τις δυο πλευρές του εγκεφάλου: τη δημιουργική και τη λογική. Έτσι, τα άτομα που συνηθίζουν να κάνουν αυτήν την κίνηση είναι εκείνα που προσπαθούν να λύσουν σημαντικά προβλήματα, παρά τις δυσκολίες.

Ζάρωμα μύτης
Αν και το κάνουμε όταν γελάμε, από τις συσπάσεις του προσώπου, σε περίπτωση που κάποιος το κάνει εν ώρα συζήτησης, μπορεί να σημαίνει ότι αποδοκιμάζει τους άλλους και να στείλει αρνητικά μηνύματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved