Γυναίκα με μούσι μιλά για τον ευτυχισμένο της γάμο!

Η Mukhtabor Toraeva είναι μια 65χρονη γυναίκα από το Νότιο Καζακστάν, που έγινε διάσημη για τα μούσια της!

Γυναίκα με μούσι μιλά για τον ευτυχισμένο της γάμο!

Η γυναίκα αυτή έχει γένια μήκους 20 εκατοστών και είναι πολύ υπερήφανη γι' αυτά. Όπως δηλώνει μάλιστα, θεωρεί πως τα γένια της είναι το μυστικό για τον ευτυχισμένο και μακροχρόνιο γάμο της, που κρατά εδώ και 42 χρόνια.

Άρχισε να μακραίνει τα μούσια της από τα 25 της και ο άντρας της την παντρεύτηκε ενώ ήδη εκείνη είχε μούσια. Πρόκειται για κάτι κληρονομικό, που είχαν και η γιαγιά της και η μητέρα της, όμως δεν είχαν φτάσει στο μήκος που τα έχει η Mukhtabor. Η κόρη της δεν έχει γένια.

Η Mukhtabor έχει 2 παιδιά (έναν γιο και μια κόρη) και 6 εγγόνια, ενώ είναι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη με την οικογένειά της. Όλοι την αγαπούν και τη σέβονται, ενώ συχνά την πλησιάζει ο κόσμος για να φωτογραφηθεί μαζί της και της δείχνει τον θαυμασμό και τη συμπάθειά του. Η 65χρονη γυναίκα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, όταν τα τοπικά μέσα την ανακάλυψαν και έτσι τη γνώρισε όλη της η χώρα.

Πάντως, αποτελεί ένα πολύ ωραίο παράδειγμα για τις γυναίκες, καθώς η Mukhtabor αγαπά τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι και δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την εμφάνισή της, καθώς για τις περισσότερες γυναίκες η τριχοφυία θεωρείται κάτι άσχημο.

Γι' αυτόν τον λόγο και η υπεύθυνη της οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Γυναικών στο Καζακστάν, Aisara Baiseitova, τη συγχαίρει και έχει δηλώσει πως τη θαυμάζει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved