Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, χτες, 11 Αυγούστου 2014, στην Καλιφόρνια.

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Μόλις έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον 63χρονο ηθοποιό, η μάνατζερ του, Mara Buxbaum, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Robin Williams έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα. Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια».

Πριν από μια εβδομάδα, στην σελίδα του στο internet είχε αναρτηθεί το trailer της ταινίας "Μια νύχτα στο Μουσείο Νο3", η οποία προγραμματίζεται να προβληθεί στην Αμερική λίγο πριν τα Χριστούγεννα (19/12).

{youtube}Hr1fFMp0MqU{/youtube}

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Shawn Levy, πρωταγωνιστούσε μαζί με τους Ben Stiller, Owen Wilson, Ricky Gervais, και Ben Kingsley.

Πάντως στις 5 Ιουλίου διαβάζαμε στο gossip-tv.gr πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μπήκε οικιοθελώς σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να καταπολεμήσει τον εθισμό στα ναρκωτικά.

«Ο Robin δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή του. Προσπαθεί να μείνει νηφάλιος και να βγάλει από τη ζωή του τα ναρκωτικά», δήλωνε τότε πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 στo Σικάγο. Έγινε γνωστός για τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997).

Είχε βραβευτεί με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) και έχει προταθεί άλλες τρεις φορές για βραβείο όσκαρ (Τρεις υποφηφίοτητες για όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου).

Διαβάστε περισσότερα στο abcnews.com και στο imdb.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved