Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι το... ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ!

Είσαι τόσο ερωτευμένη που δεν μπορείς να καταλάβεις αν όντως ο σύντροφός σου είναι το άλλο σου μισό ή απλά είσαι ενθουσιασμένη.

Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι το... ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ!

Αν και δεν υπάρχει κάποιος επιστημονικός τρόπος να σιγουρευτείς για τα καλά, εμείς σου παραθέτουμε τα 5 σημάδια που οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι αποδεικνύουν αν και κατά πόσο ο τωρινός σύντροφος σου είναι "the one and only":

#1 Θέλεις να είσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί του:
Αν η σχέση σας έχει περάσει τα 2 χρόνια και ακόμα δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ο ένας τον άλλο ούτε για 5 ώρες, τότε είσαστε σε καλό δρόμο...

#2 Του λες και σου λέει πράγματα που θα λέγατε μόνο στο εαυτό σας:
Αυτό αποδεικνύει απόλυτη εμπιστοσύνη και κατανόηση στη σχέση σας. Δηλαδή, το Α και το Ω για έναν επιτυχημένο και χαρούμενο γάμο.

#3 Είναι ο φίλος σου και ο εpαστής σου:
Όταν βρεις τον άντρα που θα μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου, σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι, τότε θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να τον θεωρείς και φίλο και εpαστή και σύντροφο.

#4 Σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλύτερη:
Ναι μεν σε δέχεται ακριβώς όπως είσαι όμως , χωρίς να το κάνει επιτηδευμένα , καταφέρνει να σου βγάλει τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε τομέα της ζωής σου.

#5 Δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου χωρίς εκείνον:
Έχετε περάσει τους πρώτους μήνες του ενθουσιασμού, και ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης, δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς εκείνον. Τα λόγια είναι περιττά...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved