Μόλις δείτε αυτά τα βίντεο σίγουρα θα σκάσετε από τη ζήλεια σας!

Είναι Αμερικανός και γυρίζει τον κόσμο χορεύοντας μπροστά στα πιο απίθανα μέρη που μπορείτε να φανταστείτε!

Μόλις δείτε αυτά τα βίντεο σίγουρα θα σκάσετε από τη ζήλεια σας!

Ο πρώην προγραμματιστής Matt Harding κάνει αυτό που όλοι μας ονειρευόμαστε να κάνουμε: ταξιδεύει σ' ολόκληρο τον κόσμο! Θα πείτε «εντάξει, δεν είναι και ο πρώτος». Όχι, δεν είναι. Αυτό που κάνει, όμως, γυρίζοντας στον κόσμο είναι πραγματικά ξεχωριστό και του έχει χαρίσει φήμη αλλά και πολλούς πολλούς φίλους!

Χορεύει! Όχι με ιδιαίτερη... χάρη, είναι η αλήθεια, όμως χορεύει. Και χορεύει παντού: μπροστά σε διάσημα μνημεία, μέσα στη ζούγκλα, στην έρημο, στους παγωμένους πόλους, ακόμη και στα βάθη της θάλασσας! Μόνος ή με δεκάδες ντόπιους, που τον γνώρισαν μέσα από την ιστοσελίδα του ή που απλά τους... παρασύρει ο ξέφρενος χορός του τρελούτσικου Αμερικανού από το Seattle.

Το πρώτο βίντεο που έφτιαξε δημοσιεύτηκε το 2005, στο πρωτοεμφανιζόμενο τότε site Youtube. Μια μέρα δέχτηκε ένα email από μια εταιρία τσιχλόφουσκων, η οποία έγινε ο χορηγός του για να γυρίσει τον κόσμο κάνοντας ένα παρόμοιο βίντεο! Από τότε ο Matt Harding κάνει τον γύρο του κόσμου χορεύοντας, έχει επισκεφθεί πάνω από 90 χώρες και εκατοντάδες πόλεις ανά την υφήλιο. Από τις ΗΠΑ και τη Βολιβία μέχρι τη Μογγολία και τα νησιά Γκαλαπάγκος, και από τη Σιβηρία και το Κιλιμάντζαρο, μέχρι τα Νησιά του Πάσχα και την παγωμένη Ανταρκτική, τα άτσαλα βήματα του χορού του Matt τον έχουν οδηγήσει σχεδόν παντού!

Αν έχει έρθει στην Ελλάδα; Φυσικά! Όσο κι αν ψάξετε, ωστόσο, στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του (www.wherethehellismatt.com) δεν θα βρείτε πουθενά τον Matt να χορεύει μπροστά στον Παρθενώνα, όπως ήθελε να κάνει. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί όταν προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει τον αλλοπρόσαλλο χορό του μπροστά στο κορυφαίο μνημείο της χώρας μας, οι υπάλληλοι ασφαλείας του χώρου δεν του το επέτρεψαν! Αντίθετα, τίποτα ανάλογο δεν συνέβη στην Έφεσο, στο ναό του Αμπού Σιμπέλ στην Αίγυπτο ή στο παλάτι του σουλτάνου του Μπρουνέι!

Αν τώρα εκεί που είστε στις διακοπές σας, δείτε έναν περίεργο τύπο με σορτς και γυαλιά μυωπίας, να έχει στήσει μια κάμερα και να αρχίσει να χορεύει μπροστά της σαν... ξεχαρβαλωμένος, μη ξαφνιαστείτε! Αντίθετα, πλησιάστε τον και χορέψτε μαζί του· που ξέρετε, μπορεί και να βγείτε στο επόμενο βίντεο του Matt Harding!

Το πρώτο του βίντεο το 2005

{youtube}7WmMcqp670s{/youtube}

Το βίντεο που έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη (2008)

{youtube}zlfKdbWwruY{/youtube}

Ένα ακόμα βίντεο του το 2012

{youtube}Pwe-pA6TaZk{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved