Τι πιστεύουν οι άντρες για τα γυναικεία σώματα;

Είσαι έτοιμη να μάθεις κι εσύ τι πιστεύουν οι άνδρες για τα γυναικεία σώματα;

Τι πιστεύουν οι άντρες για τα γυναικεία σώματα;

Ποιό σημείο προτιμούν και ποιά ποσοστά μπορούν να τους τρελάνουν...

Περιττά κιλά

Το 28% των ανδρών δήλωσαν ότι οι καμπύλες του τύπου Τζέσικα Σίμπσον στο γυναικείο σώμα είναι αυτές που το κάνουν περισσότερο αισθησιακό. Το ίδιο ποσοστό, όμως, κερδίζει και το αθλητικό σώμα α λα Κάμερον Ντίαζ, οδηγώντας τους δύο τύπους σώματος σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση.

Πρόσωπο

Το αιώνιο ερώτημα: τι είναι πιο σημαντικό, το καλοσχηματισμένο σώμα ή το όμορφο πρόσωπο; Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες απάντησαν ότι και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, ενώ το 39% επιθυμούν οι γυναίκες να μην έκαναν πλαστικές στο πρόσωπό τους.

Γλουτοί

Τα οπίσθια μιας γυναίκας είναι το πιο σέξι σημείο του σώματός της, σύμφωνα με το 40% των ανδρών. Ακολουθούν τα πόδια της, τα οποία ψηφίστηκαν από το 19% των ανδρών και το στήθος, το οποίο ψήφισαν ως σέξι σημείο στο γυναικείο σώμα το 15%.

Πόδια

Μπορεί να μην έχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ανδρών, αλλά, παρ' όλα αυτά, τους τραβούν την προσοχή, αφού το 40% θέλει να βλέπει και λίγο... μηρό! Αν τα πόδια σου μοιάζουν έστω και λίγο με της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ψηφίστηκε από το 44% ως η Μις καλύτερα πόδια, μη διστάσεις να φορέσεις μίνι φούστα.

Πλάτη

Όταν οι άνδρες ρωτήθηκαν ποιο σημείο του γυναικείου σώματος θα προκαλούσε έκπληξη στους φίλους τους αν μάθαιναν ότι τους αρέσει, το 63% απάντησαν την πλάτη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved