5 τύποι άντρα που σίγουρα δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένη

Μπορεί παλιά να έλεγαν ότι άντρας να ναι κι ότι να ναι, γιατί τα κορίτσια που ήταν ανύπαντρα μετά τα 25 ήταν η ντροπή όχι μόνο της οικογένειας αλλά και της πόλης ολόκληρης, αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά!

5 τύποι άντρα που σίγουρα δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένη

Δόξα τω θεώ, οι παλαιότεροι έχουν αντιληφθεί, όχι ότι μας νοιάζει κιόλας αλλά για να μην μας πρήζουν, ότι η νέα γυναίκα έχει μεγαλύτερες ευθύνες, περισσότερες υποχρεώσεις και φυσικά άλλα όνειρα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στη δημιουργία οικογένειας. Καλό ή κακό δεν ξέρουμε, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι η σύγχρονη γυναίκα, περνάει από κόσκινο τον υποψήφιο, όχι μόνο σύζυγο αλλά ακόμα και εραστή, γιατί στο κάτω κάτω, ούτε χρόνο για χάσιμο έχει, ούτε και την όρεξη να πειραματίζεται! Εμείς λοιπόν, επειδή καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, συγκεντρώσαμε κάποιους τύπους άντρα, οι οποίοι σίγουρα δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένη, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγείτε και δεύτερο ραντεβού μαζί τους.

1. O τύπος που μισεί τη δουλειά του: Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι το να πηγαίνεις στη δουλειά δεν είναι σαν να πηγαίνεις για καφέ με την παρέα σου, ούτε να χουζουρεύεις στο κρεβάτι σου, αλλά, εκτός του ότι στις μέρες μας όποιος έχει δουλειά, είναι τυχερός, το γεγονός ότι για ένα ολόκληρο 8ωρο, ίσως και παραπάνω, βασανίζεται και θέλει να τα κάνει όλα... λίμπα, είναι άκρως ανησυχητικό! Με λίγα λόγια, είναι τρομακτικό να σιχαίνεσαι την μισή σου καθημερινότητα και ό, τι την περιβάλλει! Αφήστε δε, που αυτό δείχνει και έντονη παθητικότητα. Γιατί και καλά να την μισείς γιατί μπορεί να είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου, από τη στιγμή που δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό, προσπάθησε έστω να περνάς καλύτερα!

2. Ο τύπος που έχει εξάρτηση από την μητέρα του: Καλά αυτός ο τύπος μάλλον απαντάται μόνο στον... ελλαδικό χώρο και εδώ θέλουμε να ρίξουμε και κάποιες ευθύνες στην υστερική ελληνίδα μάνα! Ναι κυρία μου, ο γιος σου μπορεί να ερωτευτεί, μπορεί ένα βράδυ να μείνει νηστικός από έρωτα, να κλάψει, ακόμα και να... ξενοκοιμηθεί! Άστον να τα κάνει όλα αυτά, γιατί αν περάσει τα 35 και δε σου έχει κάνει εγγόνι, αρχίζεις τη γκρίνια! Με λίγα λόγια, όπου αντιληφθείτε μάνα δυνάστη, φύγετε αμέσως. Θα το καταλάβετε όταν τον ακούσετε να την λέει στο τηλέφωνο μαμά και όχι μάνα! Και χωρίς να είναι 10 ετών προφανώς...

3. Ο τύπος που δεν αφήνει το πάρτι: Ξέρετε προφανώς που το πάμε και τι εννοούμε. Δεν λέμε φυσικά να είναι το πάρτι του κολλητού του και να θέλει να κάτσει μέχρι το τέλος, αυτό είναι λογικό. Λέμε να μη χάνει κανένα πάρτι της πόλης και των περιχώρων, να πίνει σαν νεροφίδα, τελικά να τον μαζεύετε και φυσικά η εκδρομή της επόμενης μέρας να ακυρώνεται λόγω hangover! Θέλετε να τον αλλάξετε; Αν έχετε κουράγιο προσπαθήστε το. Αλλά επειδή ο τύπος έχει πολλά θέματα, καλύτερα να το αφήσετε το πράγμα γιατί δεν τσουλάει δυστυχώς.

4. Ο τύπος που δεν πιστεύει ότι τον επιλέξατε: Μα τόσο loser βρε κορίτσια; Ακόμα και ο Brad Pitt να σας την έπεφτε, θα γυρίζατε ποτέ να του πείτε: Δεν το πιστεύω ότι στραβώθηκες και μου ζήτησες να βγούμε! Μα είναι δυνατόν; Αφενός ακούγεστε ανασφαλής και αστεία και αφετέρου τον βάζετε σε σκέψεις! Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που σας χρειάζεται είναι ένας τέτοιος άντρας, ο οποίος για να συμπεριφέρεται έτσι, αμφιβάλλουμε αν έχει ξανακάνει σχέση στη ζωή του! Μην το προχωρήσετε. Δεν αξίζει τον κόπο!

5. Ο τύπος που θέλει να τον θαυμάζουν: Δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι διάσημος αθλητής, δεν είναι επιστήμονας που έκανε σημαντική ανακάλυψη, τότε για ποιο λόγο να τον θαυμάζεις; Δεν είπαμε φυσικά να τον απαξιώνεις, αλλά όχι και κάθε φορά που μιλάει εσύ να κάνεις λες και σου απευθύνεται ο Σάκης Ρουβάς! Αν θες να του τονώσεις την αυτοπεποίθηση, μπορείς να του πεις πόσο πολύ σου αρέσει κάτι που κάνει, να εντυπωσιαστείς με μία γνώση που ίσως έχει, ή ακόμα και να τον επιβραβεύσεις για το ντύσιμό του. Αλλά όχι και να τον θαυμάζεις... Στο κάτω κάτω, αν απαιτεί κάτι τέτοιο, απαίτησέ το κι εσύ! Αν δεν ανταποδώσει, σήκω και φύγε. Έχεις κι εσύ θαυμαστές!

Πηγή: queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved