Νέα μόδα τα πάρτι διαζυγίου στα ζευγάρια! Δείτε μια τελετή (video)

Στο μυαλό των περισσότερων έχει αποτυπωθεί ως μια θλιβερή διαδικασία, με φοβερές ψυχικές επιπτώσεις στον ψυχισμό του άνδρα και της γυναίκας.

Νέα μόδα τα πάρτι διαζυγίου στα ζευγάρια! Δείτε μια τελετή (video)

Πόσες ιστορίες δεν έχουμε ακούσει για ξεσπάσματα θυμού, ομηρικούς καβγάδες και δικαστικές διαμάχες που κρατούν για χρόνια... Αν νομίζετε όμως πως το διαζύγιο είναι συνυφασμένο με αρνητικά συναισθήματα και καταστάσεις κάνετε λάθος. Η νέα «μόδα» στο τέλος του έγγαμου βίου θέλει το διαζύγιο όχι απλά να είναι συναινετικό αλλά και εξαιρετικά...βελούδινο. Τόσο βελούδινο που οι διαζευχθέντες διοργανώνουν ακόμα και πάρτυ (!) για να γιορτάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα το τέλος του έγγαμου βίου και την καινούργια αρχή στη ζωή τους. Ακόμα και τελετές διαζυγίου διοργανώνονται με κόστος; 600 ευρώ!

Ρεπορτάζ Γιώργος Κολέτσος

Πρόκειται για μια νέα τάση που παρατηρείται ολοένα και σε περισσότερες χώρες του εξωτερικού- σε Δύση και Ανατολή. Εδώ και αρκετά χρόνια την έχουν υιοθετήσει – ποιοι άλλοι;- οι αστέρες του Χόλιγουντ ως μια διάσταση της εκκεντρικότητάς τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια Kate Perry ήταν από τις πρώτες που «καθιέρωσαν» τα πάρτι του χωρισμού. Όταν χώρισε με τον Russell Brand, ήταν απαρηγόρητη και όπως δήλωνε δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πόνο. Αποφάσισε λοιπόν, την ημέρα που κανονικά θα γιόρταζε την επέτειό της με τον Άγγλο κωμικό να καλέσει αγαπημένους φίλους στο σπίτι, να διοργανώσει ένα divorce party όπως το αποκάλεσε και να μόνο πράγματα που θα την ευχαριστούσαν και θα της έφτιαχναν τη διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved