Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 15' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 10' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 30' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 46' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 18° 23' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 19' 16" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 05' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 49' 44" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 17' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 02' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 24" ΙΧΘΥΕΣ

Έχει η σοκολάτα σας μια γκρι επίστρωση; Μην την πετάξετε!

Σε όλους μας έχει συμβεί να ανοίξουμε μία συσκευασία σοκολάτας και να δούμε στην επιφάνειά της μια ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση.

Έχει η σοκολάτα σας μια γκρι επίστρωση; Μην την πετάξετε!

Αυτό οφείλεται γιατί είτε την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, είτε η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει.

Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης