Rebuild Kefalonia: LIVE TV από το κλειστό του ΟΑΚΑ

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ φόρεσε τα... ποδοσφαιρικά του και φιλοξενεί μια γιορτή του αθλήματος, με σκοπό τη συμπαράσταση και ενίσχυση οικογενειών με παιδιά, που επλήγησαν από τα πρόσφατα χτυπήματα του εγκέλαδου στην Κεφαλονιά.

Rebuild Kefalonia: LIVE TV από το κλειστό του ΟΑΚΑ

Το Onsports βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και μεταδίδει απευθείας, μέσω LIVE STREAMING, την αναμέτρηση των Ελλήνων All Star με αντιπάλους τη Μικτή Ευρώπης, ενώ το μενού περιλαμβάνει ακόμα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

«Όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί» είναι το κεντρικό μήνυμα που θα περάσουν ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Κριστόφ Βαζέχα και πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, ώστε άπαντες να σταθούμε δίπλα στα παιδιά της Κεφαλονιάς που είδαν μέσα σε λίγα 24ωρα τα σπίτια τους να καταστρέφονται και τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά.

Η DPG και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την αποψινή εκδήλωση και συμμετέχουν ενεργά στην ενίσχυση της μεγάλης αυτής προσπάθειας, μέρος της οποίας είναι και η αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψής της, για το διαδίκτυο, από το www.onsports.gr.

Για να μπείτε και εσείς στο κλειστό γήπεδο... ποδοσφαίρου του ΟΑΚΑ, πατήστε εδώ:

http://www.onsports.gr/onsports-tv

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved