Ποια κοπλιμέντα αρέσουν στους άντρες

Μπορεί οι γυναίκες να είναι συνηθισμένες σε κοπλιμέντα, υπάρχουν, όμως, μερικά θέματα για τα οποία και οι άντρες θέλουν σαν τρελοί να ακούν κομπλιμέντα...

Ποια κοπλιμέντα αρέσουν στους άντρες

1. Το διάσημο πρόσωπο

Πολλοί άντρες (για να μην πούμε όλοι) θέλουν να ακούσουν από μία κοπέλα να τους λέει πόσο όμορφοι είναι. Αυτό, όμως, ίσως είναι περίεργο να το κάνει μία γυναίκα σε έναν άντρα για τον οποίο ενδιαφέρεται ή σε κάποιον με τον οποίο μόλις άρχισε να βγαίνει. Έτσι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του πεις ότι μοιάζει με κάποιον διάσημο που θεωρείς ότι είναι ωραίος και σου τον θυμίζει. Αν του πεις, για παράδειγμα, ότι μοιάζει με τον Robert Pattinson, το σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί.

2. Ο master της κρεβατοκάμαρας

Στους άντρες αρέσει να σκέφτονται ότι ξέρουν πως να αναστατώνουν και να ξεσηκώνουν μία γυναίκα στο κρεβάτι ακόμα και αν ξέρουν ότι αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Κάνε ότι μπορείς για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή του λέγοντάς του ότι είναι ο καλύτερος εραστής που είχες ποτέ.

3. Ο βασιλιάς της κωμωδίας

Όταν ρωτάνε τις γυναίκες τι ψάχνουν σε έναν άντρα μία από τις πιο δημοφιλής απαντήσεις είναι "κάποιος που με κάνει να γελάω". Οι περισσότεροι άντρες ξέρουν ότι οι γυναίκες θέλουν κάποιον που μπορεί να τις κάνει να γελάνε. Όταν, λοιπόν, σε κάνει να γελάς καλό είναι να του λες ότι έχει πολύ χιούμορ και πως αυτό είναι κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ. Το σίγουρο είναι πως θα τον ενθουσιάσεις και θα του δώσεις περισσότερο θάρρος για ακόμα πιο αστείες ατάκες.

4. Το πετυχημένο ντύσιμο

Παρόλο που τα ρούχα δεν κάνουν τον άντρα οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ακούν ότι τους πάνε αυτά που φοράνε. Πολλές φορές προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν ξοδεύοντας αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη αλλά εμείς δε δίνουμε καμία σημασία καθώς θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν τους ενδιαφέρει η αποδοχή μας. Μεγάλο λάθος! Πες του ότι σου αρέσει ο τρόπος που ντύνεται και θα πάρεις ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved