ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Η 84χρονη που αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι της σε εμπορικό κέντρο!

Η Edith Mcfield, δεν ήταν καμία συνηθισμένη 84χρονη γυναίκα.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Η 84χρονη που αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι της σε εμπορικό κέντρο!

Επέμενε να μην πουλήσει το μικρό της σπίτι, στον ιδιοκτήτη του Εμπορικού Κέντρου στο Seattle ο οποίος της πρόσφερε ούτε λίγο ούτε πολύ, 1 εκατομμύριο δολάρια. Τελικά το μικρό σπιτάκι, δεν πουλήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να στέκεται ταπεινά ανάμεσα στους γιγάντιους τοίχους του Mall, που τελικά χτίστηκε γύρω από την κατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο επόπτης κατασκευής Barry Μartin, που είχε αναλάβει την ανέγερση του συγκροτήματος, εντυπωσιάστηκε από το σθένος της Edith και τελικά οι δυο τους, έγιναν φίλοι. Η 84 γυναίκα, εκμυστηρεύτηκε στον Barry μερικές από τις ιστορίες της. Όπως λέει ο ίδιος, η Edith, ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα αφού είχε στρατολογηθεί ως φοιτήτρια μουσικής από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και εστάλη στη Γερμανία για να κατασκοπεύσει τους Ναζί.

Όσο περνούσε ο καιρός, ο Barry ήρθε πιο κοντά με την Edith πραγματοποιώντας πιο συχνές επισκέψεις στο σπίτι της προκειμένου να δει αν είναι καλά στη υγεία της. Όταν λοιπόν αυτός την ρώτησε «γιατί δεν πούλησες το σπίτι τότε», η απάντηση της... τον άφησε άφωνο! «Και που να πάω; Δεν έχω οικογένεια στον κόσμο και αυτό εδώ είναι το σπίτι μου. Η μητέρα μου πέθανε εδώ μέσα, πάνω σε αυτόν τον καναπέ. Επέστρεψα στην Αμερική από την Αγγλία μόνο και μόνο για να την φροντίσω. Με έβαλε τότε να υποσχεθώ ότι θα την αφήσω να πεθάνει στο σπίτι της και όχι σε κάποια εγκατάσταση. Κράτησα την υπόσχεση μου. Και εδώ θέλω να πεθάνω κι εγώ. Ακριβώς μέσα στο σπίτι μου, ακριβώς στον ίδιο καναπέ που πέθανε η μητέρα μου».

Η Edith Mcfield, πέθανε τελικά το 2008, από γηρατειά. Την ημέρα της κηδείας της, ακόμη και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Mall, άφησε λουλούδια στο φράχτη του σπιτιού της Edith, αναγνωρίζοντας την ως την... «ηρωίδα» της πόλης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved