ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Δείτε τα ευεργετικά οφέλη της μπύρας

Η μπύρα είναι ένα από τα αγαπημένα αλκοολούχα ποτά των περισσότερων, ιδιαίτερα τους θερμούς μήνες του καλοκαιριού.

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Δείτε τα ευεργετικά οφέλη της μπύρας

Από τη φύση καταλήγει στο ποτήρι μας και είναι από τα λίγα αλκοολούχα ποτά που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος, το σελήνιο, μικρές ποσότητες ασβεστίου και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Αν ανήκετε στους λάτρεις της ξανθιάς μπύρας, παρακάτω θα διαβάσετε συμβουλές για το πώς μπορείτε να την απολαύσετε και να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά της οφέλη.

Γνωρίζατε ότι: πίνοντας καθημερινά μπύρα μέσα σε συγκεκριμένα όρια ακολουθείτε τις συστάσεις της ισορροπημένης διατροφής;

Μάλιστα η κατανάλωση μπύρας με μέτρο έχει συνδεθεί με τη μακροζωία, την υγεία της καρδιάς και των οστών, καθώς και με άλλα ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας.

Απολαύστε με παρέα και κατά προτίμηση στο τραπέζι του φαγητού: Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα επιστημονικών μελετών η κατανάλωση αλκοόλ μαζί με κάποιο γεύμα φαίνεται να βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της ποσότητας που καταναλώνεται.

Προσοχή στην ταβέρνα: Η μπύρα είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα αλκοολούχα ποτά και συχνά κατηγορείται ότι έχει πολλές θερμίδες και ευθύνεται για το λεγόμενο «σωσίβιο» στην κοιλιά. Ωστόσο, όλες οι έρευνες έχουν δείξει ότι δεν είναι το αλκοόλ ή η μπύρα που παχαίνει, αλλά αυτά που τρώμε ή αυτά που κάνουμε παράλληλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved