8 προσωπικά αντικείμενα που δεν θέλεις, και δεν πρέπει, να μοιράζεσαι με άλλους!

Όπως ίσως γνωρίζετε, τα μικρόβια υπάρχουν παντού!

8 προσωπικά αντικείμενα που δεν θέλεις, και δεν πρέπει, να μοιράζεσαι με άλλους!

Δεν εννοούμε φυσικά να φτάσετε σε επίπεδα υστερίας και να κυκλοφορείτε έχοντας μαζί σας απολυμαντικά σαπούνια και μαντηλάκια, που και κακό βέβαια δεν το λες, αλλά όσο να πεις, είναι νόμος ότι όταν μπαίνεις σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεν βάζεις τα χέρια σου στο στόμα ή το πρόσωπό σου μέχρι φυσικά να τα πλύνεις! Κι αν αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία ίσως να μη φανταζόμασταν ποτέ, αλλά είναι ικανά να μας φορτώσουν με αμέτρητα μικρόβια από το πουθενά! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια προσωπικά αντικείμενα τα οποία καλό θα ήταν να μη μοιράζεστε με άλλους, και θα σας εξηγήσουμε γιατί...

1. Σαπούνι: Και εννοούμε φυσικά τις πλάκες σαπουνιού, κάτι το οποίο αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι απολύτως λογικό! Εν αντιθέσει με την ικανότητά τους να απομακρύνουν μικρόβια από τα χέρια ή το σώμα μας, η ικανότητά τους να... αυτοαπολυμαίνονται, θα λέγαμε ότι είναι ανύπαρκτη! Οπότε όταν μία πλάκα σαπουνιού χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα άτομα, μπορείτε να αντιληφθείτε για τι... πάρε δώσε μικροβίων μιλάμε!

2. Χτένες, μαξιλάρια, καπέλα: Αν το κάνατε μέχρι τώρα, καλό θα ήταν να το σταματήσετε. Όχι ότι ο άλλος έχει σίγουρα... ψείρες, αλλά στο κεφάλι υπάρχουν τόσα άλλα, τα οποία ίσως να σας ταλαιπωρούν χωρίς καν να το αντιλαμβάνεστε. Οπότε την επόμενη φορά, ο καθένας τα δικά του!

3. Αποσμητικά μασχάλης: Ε ναι η μασχάλη είναι ιδιαίτερη περιοχή και καλό θα ήταν να τη φροντίζουμε λίγο περισσότερο. Οπότε, όταν το αποσμητικό είναι roll-on, θα πρέπει αυστηρά να περιορίζεται σε ένα μόνο άτομο, μιας και η μεταφορά βακτηρίων είναι τεράστια. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για τα σπρέι.

4. Είδη μανικιούρ: Αν πάτε σε ένα ινστιτούτο και δεν έχουν απολυμανθεί τα εργαλεία, δεν θα σηκωθείτε να φύγετε τρέχοντας; Ε ποιος ο λόγος να δανείσετε τη λίμα σας στην κολλητή σας;

5. Καλλυντικά: Πινέλα, μάσκαρα, μολύβι και κραγιόν, θεωρείται απαγορευτικό να τα μοιράζεσαι, ειδικά αν ο άλλος έχει κάποια εμφανή μόλυνση, όπως έρπη ή κριθαράκι στο μάτι! Βέβαια και εμφανής να μην είναι, κρατείστε τα καλλυντικά σας μόνο για τον εαυτό σας.

6. Ξυραφάκια: Όπως είναι απολύτως λογικό η συντριπτική πλειοψηφία αντρών και γυναικών, όταν ξυρίζονται λίγο αίμα θα το βγάλουν! Όσο κι αν ξεπλύνεις το ξυραφάκι στη συνέχεια, τα μικρόβια θα παραμείνουν. Ακόμα κι αν το... περιλούσετε με οινόπνευμα, καλό θα ήταν να μην τα μοιράζεστε ούτε καν με την αδερφή σας.

7. Οδοντόβουρτσες: Οποιαδήποτε στοματική μόλυνση ή κάποια αμυχή, μπορεί να γίνει επικίνδυνη γι' αυτόν που θα χρησιμοποιήσει την οδοντόβουρτσά σας ή αντίστοιχα για εσάς αν χρησιμοποιήσετε κάποιου άλλου. Οπότε έχετε μία που θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας.

8. Σκουλαρίκια: Δεν ξέρουμε αν έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά όταν φοράτε σκουλαρίκια, δημιουργείτε μία μικρή πληγή στο αυτί σας. Οπότε το, «ωραία σκουλαρίκια, να τα δοκιμάσω», καλό θα ήταν να είναι μία φράση άγνωστη σε σας και φυσικά τις φίλες σας.

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved