Ω τι έκπληξη! Διάσημο και σέξι ζευγάρι χωρίζει έπειτα από, σχεδόν, 20 χρόνια σχέσης

Γιατί αποφάσισαν να τραβήξουν... δρόμους χωριστούς;

Ω τι έκπληξη! Διάσημο και σέξι ζευγάρι χωρίζει έπειτα από, σχεδόν, 20 χρόνια σχέσης

Mπορεί στα παραμύθια να λέμε ...και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, αλλά καλώς ή κακώς στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά! Το για πάντα, συνήθως δεν υπάρχει, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε διάσημους ανθρώπους.

Αυτό το «για πάντα» λοιπόν, δεν μπόρεσαν να... εφαρμόσουν και οι Robin Thicke και Paula Patton, οι οποίοι ανακοίνωσαν το χωρισμό τους έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες κοινής συμβίωσης! Το διάσημο ζεύγος, το οποίο παντρεύτηκε το 2005 και έχει ένα γιο, τον 3χρονο Julian, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πικρία ή κάποιο αρνητικό συναίσθημα.

«Πάντα θα αγαπιόμαστε και θα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση μιας και το θεωρήσαμε καλύτερο για εμάς και το παιδί μας», είπαν οι 2 πρώην σύζυγοι. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, έσταξε μέλι για την πρώην, πλέον, σύζυγό του, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανός αν δεν υπήρχε η Paula στη ζωή μου. Είναι η μούσα, η έμπνευσή μου και θα την αγαπώ για πάντα».

Η αλήθεια είναι ότι ήταν θέμα χρόνου οι 2 τους να χωρίσουν, μιας και οι ειδήσεις περί απιστίας του Thicke ήταν καθημερινό φαινόμενο σε περιοδικά και blogs. Και μάλλον αυτό το ήξερε και η ίδια η Paula η οποία κάποια στιγμή θα αγανάκτησε! Και ποιος να την αδικήσει άλλωστε;

Πηγή: queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved