Απίστευτο! Μητέρα χωρίς χέρια αλλάζει πάνες στο παιδί της! (βίντεο)

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι κάτι που θέλετε να κάνετε, είναι αδύνατον να γίνει, θυμηθείτε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω για να πειστείτε πως όλα είναι δυνατά σε αυτή τη ζωή όταν υπάρχει ψυχική δύναμη και θέληση.

Απίστευτο! Μητέρα χωρίς χέρια αλλάζει πάνες στο παιδί της! (βίντεο)


Δώδεκα ξεχωριστοί άνθρωποι, οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν έχουν χέρια ή πόδια, καταφέρνουν το ακατόρθωτο δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους εμάς που θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα...

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς αυτούς ανθρώπους η Μπαρνάρα Γκουέρα, η οποία είναι μοντέλο, καθηγήτρια φυσικής αγωγής αλλά και μητέρα. Χωρίς χέρια, όμως, τα οποία έχασε σε μικρή ηλικία, όταν είχε ένα ατύχημα με το ηλεκτρικό ρεύμα, η ζωή της θα μπορούσε να ήταν πολύ δύσκολη. Η ίδια όμως, λειτουργεί σαν να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αφού μπορεί και κάνει όλες τις δουλειές της με τα πόδια, ακόμα και να αλλάξει πάνα στο παιδί της, ολομόναχη.

Μία άλλη συγκινητική ιστορία είναι αυτή της Ίρα Καπλάν η οποία γεννήθηκε στη Σιβηρία και υιοθετήθηκε από Αμερικανούς γονείς. Η μικρή ήρθε στον κόσμο χωρίς χέρια, όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρό της να γίνει κολυμβήτρια. Το πάλεψε και όχι μόνο κατάφερε να είναι μόνιμα σε μία πισίνα για να κολυμπά αλλά είναι και μέλος της πολιτειακής ομάδας στο Σιάτλ.

Χωρίς χέρια είχε γεννηθεί και ο Ματ Στούτζμαν ο οποίος ήθελε από μικρός να γίνει σαν τον Ρομπέν των Δασών. Να έχει μόνιμα πάνω του ένα τόξο και να πετυχαίνει τον στόχο του. Τον σημαντικότερο τον πέτυχε και με το παραπάνω αφού κατέχει ρεκόρ στην τοξοβολία καθώς έριξε το βέλος του σε απόσταση 210,31 μέτρων.

Ο Σαμπίνε Μπέκερ, γεννήθηκε στην Ταϋλάνδη με ατροφικά χέρια. Για να επιβιώσει, όμως, στα δύσκολα λόγω της φτώχειας του, αναγκάστηκε να αναπτύξει τη δύναμη, τη δεξιοτεχνία και την ευλυγισία των ποδιών του. Άρχισε, λοιπόν, να τα χρησιμοποιεί και πλέον μπορεί με αυτά να κάνει οποιαδήποτε δουλειά και αν του ζητηθεί.

Χωρίς χέρια γεννήθηκε και ο Ρουμάνος Κορνέλ Μουν. Οι γονείς του τον παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και εξαφανίσθηκαν. Ο μικρός όμως δεν άφησε να τον πάρει από κάτω. Έμαθε να κάνει τα πάντα με τα ακρωτηριασμένα χέρια του, ακόμα και να παίζει ντραμς που είναι το μεγάλο του πάθος.

Ολόκληρη η Κίνα υποκλίθηκε στο ταλέντο του πιανίστα Λιού Ουέι, ο οποίος συμμετείχε στο σόου ταλέντων «Κίνα έχεις ταλέντο». Όταν ήταν μικρός έχασε, από ατύχημα με το ρεύμα, τα δύο του χέρια, όμως, του άρεσε τόσο πολύ να παίζει πιάνο που έμαθε και χωρίς χέρια να το κάνει.

Βιρτουόζος της κιθάρας ο Μαρκ Κόφενι ο οποίος δεν έχει χέρια αλλά λατρεύει τόσο πολύ τη μουσική που ασχολείται συνεχώς μαζί της. Μάλιστα είναι και μέλος συγκροτήματος στο Σαν Ντιέγκο.

Τέλος, ο Τομ Γούλις, αν και δεν έχει χέρια, ρίχνει μακριά σουτ όταν παίζει μπέιζμπολ, ένα άθλημα που του αρέσει πολύ. Απολαύστε όλους τους ήρωες που ζουν ανάμεσά μας στο βίντεο που ακολουθεί...

mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved