Διαγωνισμός τριπόντων: «Αέρας» ο Μπελινέλι

Ξεκίνησε με δύο airballs στον προκριματικό της Δύσης, αλλά ο Μάρκο Μπελινέλι των Σαν Αντόνιο Σπερς αναδείχθηκε νικητής στον ετήσιο διαγωνισμό τριπόντων.

Διαγωνισμός τριπόντων: «Αέρας» ο Μπελινέλι

Στον τελικό αντιμετώπισε τον Μπράντλι Μπιλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, με τον οποίο ήλθε ισοπαλία 19-19, πριν σημειώσει 24 πόντους στην επανάληψη της διαδικασίας και εξασφαλίσει την πρωτιά στον διαγωνισμό τριπόντων του 63ου All Star Game. Άλλωστε, ο 20άχρονος γκαρντ ακολούθησε με 18 βαθμούς, επίδοση που επέτρεψε στον Μπελινέλι να ολοκληρώσει τους πανηγυρισμούς του, κάτι που δε συνέβη στον αρχικό τελικό, αφού ο Μπιλ έκανε τρομερό σερί στο τέλος και απέσπασε την ισοπαλία.

Στην αρχική τετράδα της Δύσης, ο Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κρίθηκε φαβορί, αλλά συγκέντρωσε 16 βαθμούς και έμεινε έξω λόγω των 19 του Μπελινέλι. Προηγήθηκε «18άρι» του Ντάμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος πήρε πρωτιά στον διαγωνισμό δεξιοτήτων, ενώ «16άρι» σημείωσε ο Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς ως πρώτος συμμετέχοντας. Στην Ανατολή, ο Μπιλ έφτασε στους 21 πόντους διαλύοντας τον ανταγωνισμό των Κάιρι Έρβινγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Άαρον Αφλάλο των Ορλάντο Μάτζικ και Τζο Τζόνσον των Μπρούκλιν Νετς.

Δείτε τα τρίποντα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved