Γιώργος Λιάγκας: Το τρυφερό μήνυμά του για το μωρό που θα έρθει

Ο Γιώργος Λιάγκας διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, τόσο στα προσωπικά του όσο και στα επαγγελματικά του.

Γιώργος Λιάγκας: Το τρυφερό μήνυμά του για το μωρό που θα έρθει


Ο παρουσιαστής, έχει ήδη βιώσει την πατρότητα και προσπαθεί καθημερινά να κάνει ότι καλύτερο για το παιδί του. Στο editorial του, στην Real News, έγραψε για το πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί.
«Ας πάρουμε για παράδειγμα κάτι απόλυτα φυσιολογικό που το κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Το μεγάλωμα ενός παιδιού. Και όχι, δεν αναφέρομαι στις πρώτες μέρες της ζωής του. Εκεί τα πράγματα είναι όντως ένα μαρτύριο. Ειδικά στο πρώτο παιδί. Είναι αυτό που λένε «πας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα». Και δεν έχεις να κάνεις με κάτι άψυχο. Έχεις να κάνεις με μια ανθρώπινη ζωή που εξαρτάται πλήρως από εσένα. Και όχι μόνο αυτό. Δεν ξέρει και δεν μπορεί να σου πει τι ακριβώς ζητάει από σένα. Ένα συνεχές κλάμα. Και άντε εσύ τώρα να το αποκωδικοποιήσεις: αν πονάει η κοιλίτσα, αν πεινάει, αν θέλει να κοιμηθεί, αν θέλει άλλαγμα ή αν αργότερα πονάνε τα δοντάκια. Άντε να καταλάβεις αν ζεσταίνεται ή αν κρυώνει. Όλα στα τυφλά. Ό,τι σου πει ο γιατρός, ό,τι λέει η διαίσθησή σου».

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved