Σίγουρα... σε γουστάρει! Τα 5 σημάδια που δεν λένε ψέματα

Τα ερωτικά ραντεβού και οι γνωρίμιες απαιτούν τόοοσο πολύ χρόνο και σκέψη από τη ζωή μας...

Σίγουρα... σε γουστάρει! Τα 5 σημάδια που δεν λένε ψέματα

Το ερώτημα "με θέλει ή όχι" ακολουθεί κάθε νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Για να μην ταλαιπωρείστε άδικα, να θυμάστε ότι από τις μικρές λεπτομέρειες θα καταλάβετε αν κάποιος σας θέλει και πόσο... Μην μαντεύετε και μην περιμένετε... Αυτά είναι μερικά βασικά σημάδια αν σε θέλει...

Σε παίρνει τηλέφωνο
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες γυναίκες περιμένουν πάνω από το κινητό τους τηλέφωνο για εκείνη την απρόσμενη κλήση από το αντικείμενο του πόθου τους. Ούτε κι εμείς ξέρουμε πόσες δικαιολογίες σκεφτήκαμε για να τον δικαιολογήσουμε. Ξέρετε κάτι όμως; Αυτά είναι απλές δικαιολογίες. Οι άντρες όταν θέλουν να σου τηλεφωνήσουν θα σου τηλεφωνήσουν. Τέλος.

Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του
Μπορεί να είναι οι φίλοι του, ο συγκάτοικος του, το αφεντικό του, οι συνάδελφοί του, το σκυλί. Σε όλους. Αν θέλει να σε γνωρίσει και στην οικογένεια του τότε είναι σίγουρος για τη σχέση σας.

Θυμάται όλα τα μικρά πράγματα που του έχεις πει.

Όταν είστε για καφέ, θυμάται ότι κάποια φορά του είπες ότι σου αρέσει ο George Michael και στο αναφέρει σε τυχαία στιγμή. Το να δίνει προσοχή σε λεπτομέρειες είναι χαρακτηριστικό των αντρών που ενδιαφέρονται.

Σε κοιτάει. Συνεχώς.
Τον έχεις πιάσει να σε κοιτάει. Να σε κοιτάει όταν εσύ είσαι στην άλλη άκρη του μαγαζιού ή όταν μιλάς με άλλα άτομα στην παρέα. Ένας ερωτευμένος άντρας θέλει και δεν μπορεί να μην σε κοιτάει ανά πάσα στιγμή.

Κάνει αυτά που θες.
Πάτε στην καφετέρια που σου αρέσει. Βάζετε την αγαπημένη σου μουσική στο You Tube. Βλέπετε την ταινία στον κινηματογράφο που εσύ επέλεξες. Έχει δώσει προσοχή σε αυτά που σου αρέσουν και στα κάνει χωρίς να παραπονιέται.

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved