Τι σημαίνει αν έχεις μικρά δάχτυλα ή μικρά αυτιά;

Τελικά το μέγεθος έχει σημασία και μπορεί να υποδηλώνει πράγματα που δεν φανταζόσασταν.

Τι σημαίνει αν έχεις μικρά δάχτυλα ή μικρά αυτιά;


Ερευνητές από την Αμερική είπα να καταγράψουν και να επεξηγήσουν τα μέρη του ανθρώπινου σώματος.

Μικρά αυτιά : Μπορούν να είναι πιο ελκυστικλα, αλλά θα μπορούσε να σας κάνει πιο επιρρεπή σε έκζεμα και νεφρική νόσο.
Μεγάλη γλώσσα: Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε πιο επιρρεπείς σε αποφρακτική άπνοια ύπνου , μια κατάσταση που προκαλεί διακοπή της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου και επηρεάζει περίπου το 4% των μεσήλικων ανδρών και 2% της μέσης ηλικίας των γυναικών.

Μεγάλα...ψωμάκια: Το κλασσικό σώμα σε σχήμα αχλαδιού έχει συνδεθεί με την εμμηνόπαυση αλλά και την έλλειψη μνήμης. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Northwestern στο Σικάγο μελέτησαν τους τύπους σώματος και βαθμολόγησαν τεστ μνήμης όπου και διαπιστώθηκε ότι τα άτομα με περισσότερο βάρος γύρω από τους γοφούς είχαν χαμηλότερες βαθμολογίες.

Γυναικεία χέρια : Οι άνδρες των οποίων τα χέρια του θύμισαν γυναικεία είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι καταθλιπτικοί

.

Μακριά δάχτυλα: Καρκίνος του προστάτη, κατάθλιψη. Το μήκος των δαχτύλων ενός άνδρα μπορεί να υπαινίσσεται τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Warwick και του Ινστιτούτου Έρευνας για τον Καρκίνο συνέκρινε τα χέρια 1.500 ασθενών με καρκίνο του προστάτη με εκείνα των 3.000 υγιών ανδρών.

Μακριά δάχτυλα ποδιών: Εάν το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού σας είναι μεγαλύτερο από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας , θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μια επώδυνη πάθηση ποδιών .



Αδύνατοι μηροί: Καρδιοπάθεια. Μελέτη που έγινε σχεδόν σε 3.000 άνδρες και γυναίκες διαπίστωσε ότι τα άτομα με λεπτότερους μηρούς είχαν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου και πρόωρου θανάτου.

Μεγάλα μάτια: Μυωπία. Μπορεί να είναι όμορφα τα μεγάλα μάτια θα μπορούσε να σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να βασίζονται σε γυαλιά ή φακούς επαφής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved