Μην τα αγνοείς! Tα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου δεν έχει μέλλον

Για πόσο καιρό ακόμη θα κλείνεις τα μάτια σου;

Μην τα αγνοείς! Tα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου δεν έχει μέλλον

Δεν κάνετε ποτέ μελλοντικά σχέδια
Είναι ωραίο να ζεις τη στιγμή, αλλά αν δεν κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον -από το πιο μικρό έως εκείνα τα πιο δεσμευτκά- τα στατιστικά δείχνουν ότι η σχέση σας δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Το να κάνετε κοινά όνειρα αποτελεί υγιές συστατικό για μια ουσιαστική σχέση.

Κρατάς επικοινωνία με τις δεύτερες επιλογές σου
Το να έχεις άλλους άντρες στο περίμενε ή να διατηρείς επικοινωνία με άντρες που δεν ανήκουν στην κατηγορία "φίλοι" είναι σημάδι ότι ο βασικός άντρας της ζωής σου δεν είναι τελικά ο ιδανικός σύντροφος για σένα. Γιατί αν ήταν θα είχες εξαφανιστεί από τους πρώην και τους friends with benefits.

Δεν έχετε τίποτα κοινό εκτός από το σεξ.
Αν το μόνο κοινό που έχετε συμβαίνει κάτω από τα σεντόνια τότε είναι δύκολο να επιτύχεις το επίπεδο οικειότητας που θες μαζί του. Μπορεί πολλές φορές το σεξ να είναι ικανοποιητικό αλλά δεν φτάνει για μια ισορροπημένη σχέση.

Έχεις πολλά κοινά, αλλά όχι καλή ερωτική ζωή
Αν σας λείπει αυτό το σημαντικό συστατικό είναι πιθανό να μην περάσετε στο επόμενο στάδιο. Μια δυνατή σχέση θέλει τον σύντροφο σε ρόλο φίλου αλλά και έραστη.

Κανείς από τους φίλους του δεν είναι παντρεμένος
Αν οι φίλοι του δεν έχουν σοβαρό δεσμό τότε και ο δικός σου είναι λιγότερο έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Αν η παρέα του έχει ακόμα την εργένικη νοοτροπία τότε και ο σύντροφός σου νιώθει έτσι κάπως έτσι και πιθανόν θέλει να μείνει έτσι. Συχνά η συμπεριφορά μας αντανακλάται σε αυτούς που κάνουμε παρέα.

Λειτουργείτε σαν να είστε singles
Έχετε πει ότι είστε μαζί, αλλά αράζετε περισσότερο με τους φίλους σας και ξενυχτάτε χωριστά; Κάτι συμβαίνει. Αν υπάρχει μέλλον πρέπει να προσεγγίσετε τη σχέση με το εμείς και όχι με το εγώ.

Η σχέση σας ζει περισσότερο online
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν γνωρίσατε τον σύντροφό σας μέσω κάποιου site κοινωνικής δικτύωσης, αλλά παραμένει τις περισσότερες φορές σε ψηφιακή μορφή τότε υπάρχει θέμα. Το σενάριο για να πάτε ένα βήμα παραπάνω είναι σχεδόν απίθανο.

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved