Βίντεο ΣΟΚ: Πέταξαν κάδο στο κεφάλι καλαθοσφαιριστή

Ο παίκτης του Προμηθέα Πατρών δέχθηκε κάδο σκουπιδιών στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Σπόρτινγκ, στάθηκε τυχερός στην... ατυχία του αφού δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο, με το βίντεο της στιγμής του τραυματισμού του να είναι σοκαριστικό!

Βίντεο ΣΟΚ: Πέταξαν κάδο στο κεφάλι καλαθοσφαιριστή

Φαίνεται πως έχει γίνει... μόδα η ρίψη κάδων σκουπιδιών στα παρκέ! Μετά το περιστατικό στη Ρόδο στον αγώνα του Κολοσσού με την Κηφισιά, ήρθε ένα ακόμα αισχρό επεισόδιο να προστεθεί στη συγκεκριμένη λίστα! Στον αγώνα του Σπόρτινγκ με τον Προμηθέα Πατρών για τον Νότιο Όμιλο της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ, ο Γιάννης Ντιπ 24'' πριν το φινάλε του παιχνιδιού δέχθηκε τον κάδο στο κεφάλι, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο για το τάιμ άουτ που είχε κληθεί.

Το μόνο θετικό από όλη αυτή την ιστορία, είναι πως ο παίκτης της αχαϊκής ομάδας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο πλέον και αποκόμισε μόνο επτά ράμματα στο κεφάλι, αλλά και η στάση των παικτών του Σπόρτινγκ που με την επανέναρξη του αγώνα δεν εκτέλεσαν επίθεση, παρότι είχαν και τα 24'' στη διάθεσή τους, προτιμώντας να χάσουν τον αγώνα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον Γιάννη Ντιπ και κυρίως ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο απαράδεκτο περιστατικό που αμαύρωσε ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στη χώρα μας...

Δείτε το βίντεο στο Onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved