Ποια είναι η... ιδανική πρόταση γάμου για τις γυναίκες;

Αρκετοί άνδρες που στην προσπάθειά τους να κάνουν μια ρομαντική πρόταση αποφασίζουν να ζητήσουν σε γάμο την καλή τους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ποια είναι η... ιδανική πρόταση γάμου για τις γυναίκες;

Τελικά, όπως αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα, δεν πέφτουν και έξω!
Αν μάλιστα το «πακέτο» περιλαμβάνει και ένα ερημικό νησί και περιορίζεται χρονικά στα δύο χρόνια σχέσης... ακόμα καλύτερα!
Από τις 2.000 γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία για το ποια θεωρούν την ιδανική πρόταση γάμου, μία στις τέσσερις απάντησε ότι παρότι πολλοί το θεωρούν «αναμενόμενο και "πασέ"», ο συνδυασμός «ημέρα Αγίου Βαλεντίνου-ερημικό νησί- δύο χρόνια σχέση» είναι αυτό που ονειρεύονται να τους συμβεί!
Όσο για τους άντρες, αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα πει το «ναι» το παραπάνω «πακέτο» θα πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο της έκπληξης (αυτό δήλωσαν οι γυναίκες σε ποσοστό 32%), ένα ρομαντικό σκηνικό (21%) και να γονατίσετε (20%).
Επίσης, μην ξεχάσετε να ζητήσετε το χέρι της και από τον πατέρα της, καθώς μία στις δέκα το θεωρούν απαραίτητη προϋπόθεση.
Μόνο μία στις δέκα δήλωσε ότι ένα ακριβό δαχτυλίδι είναι το πιο σημαντικό στην πρόταση γάμου. Το 30% περιμένει από το σύντροφό τους να επιλέξουν μόνοι τους το μονόπετρο, ενώ η πλειοψηφία (62%) ανέφερε ότι θα προτιμούσε να το επέλεγαν μαζί!
Μία στις τέσσερις γυναίκες πιστεύει ότι οι άντρες θα έπρεπε να αρχίσουν να σκέφτονται το γάμο στους 24 μήνες σχέσης και αν κάποιοι δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία μετά από πέντε χρόνια σχέσης... μάλλον το έχασαν το τρένο καθώς οι μισές γυναίκες (49%) δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να παρατήσουν το σύντροφό τους, παρά να περιμένουν κι άλλο!
Το 27% των γυναικών πιστεύει ακόμη ότι αν ένα ζευγάρι δεν έχει καν αρραβωνιαστεί μετά από πέντε χρόνια, είτε δεν πρόκειται να το κάνει ή έχει φοβία με τη δέσμευση.
Κι αν θέλετε να κρατήσει ο δεσμός σας, σύμφωνα με το 21% των γυναικών, είναι σημαντικό τα δύο μέρη να έχουν εμπειρίες με το αντίθετο φύλο προτού αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.
Τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, ο μαγικός αριθμός είναι το τρία, με το 8% των γυναικών να πιστεύει ότι πάνω από δέκα ερωτικοί σύντροφοι είναι πιο ρεαλιστικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved