Έξοδος από το μαιευτήριο: Το φωτογραφικό άλμπουμ 25 διάσημων Ελληνίδων μαμάδων!

Τον περασμένο Ιούλιο ρεπόρτερ αλλά και paparazzi όλου του κόσμου είχαν στραμμένα τα βλέμματα αλλά και τις κάμερές τους στο Λονδίνο και συγκεκριμένα έξω από την πτέρυγα Lindo του St. Mary'sHospital, όπου η KateMiddleton θα έφερνε στον κόσμο τον πρίγκιπα Γεώργιο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Έξοδος από το μαιευτήριο: Το φωτογραφικό άλμπουμ 25 διάσημων Ελληνίδων μαμάδων!


Η δαιμόνια tabloid Sun, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της, μία εβδομάδα πριν την γέννηση του διαδόχου, είχε αναρτήσει banner που συνέδεε τον επισκέπτη σε livestreaming με όλα όσα γίνονταν στην είσοδο του μαιευτηρίου.
Η Middleton, από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα William έχει γίνει αγαπημένο πρόσωπο των Βρετανών αλλά και όλου του κόσμου, ενώ κάθε της εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης και αφορμή να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια δημοσιογράφων και fashion editors. Όταν, δε, στις 24 Ιουλίου, το πριγκιπικό ζεύγος και ο μικρούλης πρίγκιπας βγήκαν από το μαιευτήριο, η μανία του κοινού για τις λεπτομέρειες που αφορούσαν στην γέννηση του διαδόχου, αλλά και τους διάσημους γονείς του, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved