Επαγγελματίας γοργόνα βρίσκει τον έρωτα σε... συνάδελφό της

Πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκουν τον έρωτα στον χώρο εργασίας τους, αλλά πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο όταν ο χώρος εργασίας βρίσκεται κάτω από το νερό και η στολή εργασίας αποτελείται από μία τεράστια ουρά;

Επαγγελματίας γοργόνα βρίσκει τον έρωτα σε... συνάδελφό της

Καθόλου εύκολο, αλλά φαίνεται πως η Μελίσα Ντον, «επαγγελματίας γοργόνα» ερωτεύτηκε και μάλιστα συνάδελφό της.
Η γνωστή ως «γοργόνα Μελίσα» γνώρισε τον συνάδελφό της, Αντόνιο Παντίλα το 2009.
Είναι ζευγάρι εδώ και πάνω από έναν χρόνο, αλλά η Μελίσα -η οποία είναι διάσημη επειδή μπορεί να κρατήσει την αναπνοή της κάτω από το νερό για πέντε λεπτά- δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της.
«Ήθελα να τον προσέξουν για το ταλέντο του και εμένα για το δικό μου και όχι απλά επειδή είμαστε δύο άνθρωποι γοργόνοι» λέει.
Ο Παντίλα λέει ότι η ιστορία ήταν μια τυπική ιστορία αγόρι-γνωρίζει-γοργόνα.
«Είναι πολύ όμορφη και μου άρεσε αμέσως, αλλά είμαι ντροπαλός μέχρι να πάρω το "πράσινο φως"» λέει στην εφημερίδα Huffington Post.
Η Ντον μπορεί να αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση της, όχι, όμως, και για τη... φύση της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αρνείται να καταστρέψει την ψευδαίσθηση πολλών θαυμαστών της ότι οι γοργόνες υπάρχουν ακόμα.
«Είμαι όσο πιο πραγματική γοργόνα γίνεται» λέει. «Τόσο μεγάλο μέρος του ωκεανού δεν έχει εξερευνηθεί, επομένως είναι τρελό να πιστεύουμε ότι είμαστε οι δυο μας στον κόσμο».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved