Η ιστορία του «μωρού - τατουάζ»

O Νόελ Μπας είναι ένας φωτογράφος από το Λος Άντζελες που αποφάσισε να μιλήσει για τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς όπως λέει ο ίδιος είναι η πιο αμφιλεγόμενη φωτογραφία του και έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια από τότε που την δημοσιοποίησε.

Η ιστορία του «μωρού - τατουάζ»

Η φωτογραφία ονομάζεται «μωρό τατουάζ» και όπως λέει ο ίδιος στο άρθρο που έγραψε για να αποκαταστήσει την αλήθεια, τα προηγούμενα χρόνια το «μωρό τατουάζ» έχει δημοσιοποιηθεί σε πολλά μπλογκς αλλά και φόρουμ χωρίς όμως να συνοδεύεται από την ιστορία της και φυσικά χωρίς να το ξέρει και ο ίδιος.
Το ερώτημα είναι το εξής: Γιατί η εικονιζόμενη γυναίκα έχει κάνει το μωρό τατουάζ στο στήθος της;
Όλες οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είχαν κάτι να πουν για αυτό.Τα σάιτ που έχουν κάνει αντίστοιχη αναφορά εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το τρισδιάστατο τατουάζ καθώς έχει πολλές λεπτομέρεις και σκιασμούς όπου πρέπει.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μερικά χρόνια, με μοντέλο μια φίλη του φωτογράφου και φυσικά είναι αποτέλεσμα photoshop. Το στήθος στην Αμερική όπως λέει ο ίδιος είναι ταμπού και πάντα το συνδέουν με το σεξ. Γι' αυτό λοιπόν επέλεξε να το παρουσιάσει ως τροφή του μωρού και ως υποστήριξη για τον μητρικό θηλασμό.

mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved