Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 24' 58" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 20' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 06° 45' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 32' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 28' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 58' 35" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 34' 27" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 45' 00" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 19' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 09' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 41' 28" ΙΧΘΥΕΣ

Το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα αβγά-μάτια

Τα τηγανητά αβγά, τα λατρεμένα «αβγά μάτια» της παιδικής μας ηλικίας, θα είναι για πάντα η πιο νόστιμη λύση για ένα γρήγορο γεύμα, όταν πεινάμε πολύ, τα ντουλάπια μας είναι άδεια και θέλουμε να φάμε κάτι ΤΩΡΑ.

Το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα αβγά-μάτια

Φυσικά και η γεύση τους είναι ήδη υπέροχη ως έχει, αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος να την κάνετε ακόμα πιο απολαυστική. Όταν τα αβγά σας είναι έτοιμα, πριν τα βγάλετε από το τηγάνι, «σβήστε» τα με μισό ποτηράκι λευκό κρασί ή λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αφήστε τα για λίγο ακόμα σε χαμηλή φωτιά, να ρουφήξουν τα υγρά. Έπειτα σερβίρετέ τα σε πιάτο και περιχύστε τα με την υπόλοιπη σος που από το κρασί ή το ξίδι. Η γεύση τους θα σας ξετρελάνει.

queen.gr

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης