Απίστευτο: Μετά από 14 χρόνια μπλέχτηκε πάλι στα δίχτυα του

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια ο Άγγλος ψαράς, όταν συνειδητοποίησε ότι ψάρεψε έναν... φίλο απ' τα παλιά.

Απίστευτο: Μετά από 14 χρόνια μπλέχτηκε πάλι στα δίχτυα του

Πρόκειται για τον Tim Cosens, ο οποίος ψάρεψε τον ίδιο κυπρίνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια, το 1999, όταν είχε πάει για ψάρεμα στην περιοχή Tunbridge Wells, στο Kent.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, τρεις ώρες αφότου είχε ξεκινήσει το ψάρεμα, ο Cosens ένιωσε πως κάτι άρχισε να «τσιμπάει», ενώ πάλευε 40 λεπτά μέχρι να καταφέρει να το φέρει στην επιφάνεια.
Μόλις το έπιασε, συνειδητοποίησε προς μεγάλη του έκπληξη ότι επρόκειτο για το ίδιο ψάρι, καθώς έφερε ένα χαρακτηριστικό φαλακρό «μπάλωμα» από τη μία πλευρά, ίδιο με εκείνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια.
«Περίμενα επί τρεις ώρες και στάθηκα τυχερός, καθώς συνειδητοποίησα ότι ο τεράστιος κυπρίνος που έπιασα είχε το ίδιο μπάλωμα από τη μία πλευρά με τον κυπρίνο που είχα πιάσει πριν από 14 χρόνια. Αυτή τη φορά, βέβαια, ήταν... διπλάσιος σε μέγεθος» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Cosens.
Ο κυπρίνος, που σήμερα είναι περίπου 20 ετών, ήταν 12 κιλά την πρώτη φορά που ο Άγγλος τον ψάρεψε, με το βάρος του να έχει διπλασιαστεί πλέον, φτάνοντας σχεδόν τα 25 κιλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved