Χόλιγουντ: Σταρ χωρίς εσώρουχα

Δεν υπάρχει πιο γρήγορος δρόμος για να φθάσεις στη διεθνή αναγνωρισιμότητα από το να ξεχάσεις το εσώρουχό σου στο σπίτι!

Χόλιγουντ: Σταρ χωρίς εσώρουχα

Το ταλέντο, η όμορφη παρουσία και η τόλμη δεν φθάνουν πλέον στο Χόλιγουντ για να γίνεις παγκοσμίως γνωστός. Η Τζέιμι Αλεξάντερ απέδειξε πρόσφατα πως για να ανέβεις από την κατώτατη κλίμακα στην κορυφή και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ χρειάζεται (και) να ντυθείς… γυμνός. Η 29χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Thor - The Dark Kingdom» και, απλώς και μόνο με το φόρεμα Azzaro Couture που επέλεξε να φορέσει, κατάφερε να δει το όνομά της να κάνει το γύρο του πλανήτη - αν και μέχρι πρότινος ήταν μάλλον άγνωστη.

Το ίδιο είχε συμβεί και εν έτει 2000, όταν η Βρετανή παρουσιάστρια και μοντέλο Κέλι Μπρουκ εμφανίστηκε με αποκαλυπτική ροζ τουαλέτα, αλλά και χωρίς εσώρουχα. Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο και η ίδια απέκτησε τη φήμη που ήθελε και της άνοιξε την πόρτα για τη μετέπειτα καριέρα της. Επίσης το 2000 ήταν που η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε στην απονομή των βραβείων Grammy το αλήστου μνήμης φόρεμα του Gianni Versace, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Η (νέα) καριέρα της, ως JLo, είχε μόλις ξεκινήσει. Πολλά χρόνια μετά, συγκεκριμένα δέκα, το μοντέλο Χέιντι Κλουμ επέλεξε μια παρόμοια δημιουργία του Julien MacDonald για να εμφανιστεί στα Όσκαρ κι έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά όλου του κόσμου.

Δείτε video και αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved