Παναθηναϊκός: Στο «Playboy» πρώην παίκτριά του

Τολμηρή φωτογράφηση στο «Playboy» έκανε πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, που ακολουθεί πλέον καριέρα μοντέλου.

Παναθηναϊκός: Στο «Playboy» πρώην παίκτριά του

Η Γιασμίνα Ίλιτς άλλαξε επώνυμο και συνήθειες, καθώς υιοθέτησε το Αλεξαντρόφ του συζύγου της, νυν σέντερ στην Όλντενμπουργκ Νεμάνια Αλεξαντρόφ, άφησε τα παρκέ του μπάσκετ και στήθηκε μπροστά από το φωτογραφικό φακό, κόβοντας την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό.

Η 28άχρονη φόργουορντ από τη Σερβία, που αγωνίστηκε την περίοδο 2009-2010 στον Παναθηναϊκό, υπήρξε διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας της, αλλά -πέραν της καριέρας της στο μπάσκετ- ανέκαθεν την έλκυε το μόντελινγκ. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αισθησιακή φωτογράφηση, αφού το ίδιο είχε πράξει και στο παρελθόν για άλλο περιοδικό.

Με ύψος 1,89μ., πατέρα πρώην ποδοσφαιριστή (Πρέντραγκ Ίλιτς) και μητέρα επαγγελματία παίκτρια του χάντμπολ (Βερίκα Ίλιτς) η Γιασμίνα Αλεξαντρόφ, όπως αποκαλείται πλέον, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει από μικρή ηλικία τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ, αλλά πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλό της το μόντελινγκ. Στα 28 της πλέον (γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1985) φόρεσε μόνο το… κολιέ της κι έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved