Αύριο το τελευταίο αντίο στον Μάνο και τον Γιώργο

Αύριο θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία των δύο εκτελεσθέντων της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Μάνο και τον Γιώργο


Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στην κηδεία των δύο θυμάτων. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αη Γιώργη στις 15:00.
Εν τω μεταξύ, στο σημείο της εκτέλεσης συνεχίζουν να σιγοκαίνε τα καντηλάκια ενώ πολλοί περαστικοί περνούν από το σημείο και αφήνουν ένα λουλούδι. Έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται δεκάδες άτομα. Μάλιστα τα μέλη της Τ.Ο Νέου Ηρακλείου έχουν βγάλει στο δρόμο μερικές καρέκλες για όσους αδυνατούν να σταθούν στα πόδια τους.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.βίντεο από κάμερες ασφαλείας
Επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει συγκεντρώσει δεκάδες βίντεο από τα καταστήματα ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε η εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο παιδιών ενώ έχουν συγκεντρώσει και περισσότερες από 40 καταθέσεις μαρτύρων. Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά καθώς ακούστηκε να λέει ο αναβάτης στον εκτελεστή "Πάμε να φύγουμε όπως είπαμε. Έχουμε αργήσει".
Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει αν η οργάνωση είναι νεά η υπήρχε από παλιά.
Μαρτυρία - Κλειδί για την υπόθεση
Αύριο αναμένεται να καταθέσει ο τέταρτος μάρτυρας που θεωρείται "κλειδί για την υπόθεση¨. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο σημείο της εκτέλεσης εκείνα τα μοιραία δευτερόλεπτα.

newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved