Mην πετάς τις πλαστικές σακούλες. Δες πώς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις

Τρεις έξυπνοι τρόποι για να ξαναχρησιμοποιήσειςτε τις πλαστικές σακούλες χωρίς φόβο αλλά με ευρηματικότητα!

Mην πετάς τις πλαστικές σακούλες. Δες πώς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις

Σανίδα... σωτηρίας
Ξεφλουδίζετε – καθαρίζετε, κόβετε – καθαρίζετε, τρίβετε – ξανακαθαρίζετε. Το μαγείρεμα μπορεί να είναι ιεροτελεστία, αλλά πόσες φορές τη μέρα θα καθαρίζετε τον πάγκο της κουζίνας ή τη σανίδα κοπής, και μάλιστα ενδελεχώς, καθώς εκεί αναπτύσσονται τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια της κουζίνας; Αν όμως κόβετε ό,τι μπορείτε πάνω σε μια σακούλα και μετά τα πετάτε όλα μαζί, τότε η σακούλα μετατρέπεται σε πραγματική σανίδα... σωτηρίας.
Wrap it up
Δώρο έχετε, όχι όμως χαρτί περιτυλίγματος. Διαλέξτε τρεις από τις πιο πολύχρωμες σακούλες που έχετε, περάστε και τις τρεις στο δώρο και δέστε κόμπο τα χερούλια από τις σακούλες, στην κορυφή του δέματος. Αν μάλιστα κόψετε και τις θηλιές από τα χερούλια, τότε θα δημιουργηθεί ένας υπέροχος πολύχρωμος φιόγκος. Έτσι, βέβαια, υπάρχει η περίπτωση το περιτύλιγμα να εντυπωσιάσει περισσότερο από το δώρο.

Η σωτηρία του βιβλίου μαγειρικής
Αποφασίσατε να φτιάξετε το κέικ με τις πέντε επιστρώσεις και τις τρεις διαφορετικές κρέμες. Απλά πράγματα. Επειδή όμως το εγχείρημα απαιτεί την απόλυτη προσήλωσή σας στο βιβλίο μαγειρικής, καλύψτε όλο το βιβλίο με μια σακούλα εκτός από τη σελίδα που σας ενδιαφέρει. Θυμάστε στο δημοτικό που ντύναμε τα βιβλία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved