3χρονος “Ηρακλής” παίζει με έναν αλιγάτορα!

Ο τρίχρονος Charlie Parker, σαν σύγχρονος Ηρακλής, κολυμπά με αυτοπεποίθηση μαζί με έναν αλιγάτορα που ονομάζεται Gump, τον πιάνει στα χέρια του προσπαθώντας να τον δαμάσει, συνεχίζοντας τα παιχνίδια μαζί του σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

3χρονος “Ηρακλής” παίζει με έναν αλιγάτορα!

Στο Ballarat Wildlife Park στη Βικτόρια της Αυστραλίας συγγενείς και φίλοι παρακολουθούν το ιδιότυπο σόου του μικρού με κομμένη την ανάσα αν και οι γονείς του δεν φαίνεται να ανησυχούν και τόσο, προτρέποντας το μικρό αγόρι να εξοικειωθεί με το... αλιγατοράκι. Άλλωστε τα προηγούμενα... κατοικίδια του μικρού ήταν σαύρες και φίδια!

Ο περήφανος πατέρας και ιδιοκτήτης του Πάρκου Greg δήλωσε ότι ο Τσάρλι γεννήθηκε και μεγάλωσε ανάμεσα στα άγρια ζώα και καμία εντύπωση δεν του κάνει η ενασχόλησή του με αυτά χωρίς κανένα φόβο... και πάθος. «Ο μικρός αγαπά πολύ τα ερπετά και δεν τα φοβήθηκε ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. Αρέσκεται να παίζει με τον αλιγάτορα σαν να είναι... ψεύτικος. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα», λέει ο πατέρας.

Αν και πολλοί είναι οι επικριτές του, ο ίδιος επιμένει να υποστηρίζει την ιδιαιτερότητα του γιου του, φροντίζοντας να είναι πάντα δίπλα του για κάθε περίπτωση, χωρίς πάντως να τον απογοητεύει ή να τον αποθαρρύνει. Ο μικρός είναι ιδιάιτερα τολμηρός αν και η ηλικία του ίσως δεν του επιτρέπει να κατανοήσει επακριβώς τον κίνδυνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved