Ο 25 χρονος που ξεγέλασε το θάνατο… 8 φορές!

Η περίπτωση του Matthew Hawksley είναι μοναδική.

Ο 25 χρονος που ξεγέλασε το θάνατο… 8 φορές!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει τα πάντα. Όμως δεν το βάζει κάτω, στέκεται στα πόδια του ξανά και πολεμάει.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του έσπασε τον αυχένα του, έπαθε τέσσερις ανακοπές καρδιάς, αλλά επανήλθε, νίκησε έναν ανθεκτικό στα αντιβιοτικά χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, μια βαριά πνευμονία και τον καρκίνο!
Ο Γολγοθάς του νεαρού οξυγονοκολλητή από την Βρετανία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011, όταν πήγε για μπάνιο με τους φίλους του σε παραλία της Ιρλανδίας. Πήρε φόρα και έκανε βουτιά με το κεφάλι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον πάτο της θάλασσας, καθώς στο σημείο ήταν πολύ πιο ρηχά από ότι υπολόγιζε.
Παρόλα αυτά, δεν πέθανε, όμως κομματιάστηκε ο πέμπτος σπόνδυλος του αυχένα του. Επίσης, τα πνευμόνια του γέμισαν νερό και η καρδιά του σταμάτησε. Μέσα στην ατυχία του ήταν πολύ τυχερός γιατί οι φίλοι του στην αρχή και οι διασώστες στην συνέχεια, τον επανέφεραν από τρεις ανακοπές! Ήταν σε κώμα πέντε εβδομάδες, ενώ πέρασε αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο.
Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του και ενώ ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος μολύνθηκε από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο (MRSA). Πρόκειται για μια συνηθισμένη και άκρως επικίνδυνη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έπαθε και βαριά πνευμονία. Το ξεπέρασε και αυτό. «Όταν συνήλθα από το κώμα ήμουν εντελώς παράλυτος, έβλεπα μόνο ασπρόμαυρα σχήματα και μπορούσα να επικοινωνήσω μόνο βλεφαρίζοντας και βγάζοντας τη γλώσσα μου έξω», λέει στην εφημερίδα Daily Mail. Όσο απίστευτο και αν σας ακουστεί: έχει και χειρότερο!
Το μεγάλο πλήγμα ήρθε μετά από όλα αυτά, όταν ενημερώθηκε ότι έχει καρκίνο των όρχεων. «Ομολογώ όμως πως ήταν τεράστιο χτύπημα για μένα η είδηση ότι έχω καρκίνο, διότι όταν το έμαθα είχα μόλις κάνει τα πρώτα μου βήματα και τώρα έπρεπε να δώσω ακόμα μία μάχη. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, έπρεπε να προσπαθήσω».
Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια ο 25χρονος μια συμβουλή δίνει: «Έχω περάσει πολλά και ένα έχω μάθει: ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίζουμε με ό,τι έχουμε». Τώρα ετοιμάζεται να τρέξει ως ερασιτέχνης τριαθλητής για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved